Δεν είσαι έτοιμη για επεμβατικές μεθόδους; Έχουμε λύση!

δεν-είσαι-έτοιμη-για-επεμβατικές-μεθό

Ορατή σμίλευση, αποκατάσταση όγκου, αναδιαμόρφωση: αυτά είναι τα αποτελέσματα της Clinique Smart Clinical, μιας  gel-κρέμας  για άμεση αίσθηση σύσφιξης και μία πλούσια κρέμα που γεμίζει την επιδερμίδα, σμιλεύει, αποκαθιστά τον όγκο και αναδιαμορφώνει την εμφάνισή σας.

Με το πέρασμα του χρόνου, ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επιβραδύνεται και έτσι χάνει τη νεανική της λάμψη. Η νέα Clinique Smart ClinicalTM MD αποτελεί μία ευρηματική προσέγγιση για ορατή ανανέωση της μορφολογίας του προσώπου που στοχεύει στις βασικές περιοχές ανησυχίας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. 

2 καινοτομίες σε 1 κρέμα

Διατίθεται σε δύο εξειδικευμένες συνθέσεις: μία για ορατή σμίλευση των βασικών περιοχών όπως λαιμός, ζυγωματικά, περίγραμμα και μία ακόμα για ορατή αποκατάσταση των περιοχών με απώλεια όγκου.

Ορατά συσφίγγει, ανορθώνει και βελτιώνει το περίγραμμα

Τι λένε οι γυναίκες:

 • 88% επιδερμίδα που δείχνει ανορθωμένη
 • 81% περίγραμμα ορατά ανορθωμένο
 • 89% μειώνει την όψη χαλάρωσης 88% η επιδερμίδα στο λαιμό και στο ντεκολτέ φαίνεται πιο σφριγηλή.
 • Gel κρέμα, ανανεώνει τη μορφολογία του προσώπου με προηγμένα πεπτίδια.

Σύμπλοκο από πολυμερή που περιλαμβάνει Εκχύλισμα από Κουκούτσι Γλυκού Αμυγδάλου που χαρίζει άμεση αίσθηση σύσφιξης.

Εκχύλισμα από Κουκούτσι Σόγιας βοηθάει στην ορατή ανόρθωση του περιγράμματος & το αναδιαμορφώνει μακροπρόθεσμα.

Αποκατάσταση του Όγκου – Σύνθεση για τις περιοχές που έχουν ανάγκη από όγκο: ζυγωματικά, γραμμές & ρυτίδες, ρινοπαρειακές πτυχώσεις, μέτωπο.

Τι λένε οι γυναίκες:

 • 84% επιδερμίδα με αίσθηση αποκατάστασης όγκου
 • 84% επιδερμίδα που δείχνει πιο σφριγηλή
 • 94% μείωση της όψης λεπτών γραμμών & ρυτίδων
 • 88% επιδερμίδα με αίσθηση  ροδαλής λάμψης
 • 91% επιδερμίδα με αίσθηση πιο απαλή και πιο λεία στη στιγμή

Πλούσια κρέμα ανανέωσης της υφής της επιδερμίδας και αποκατάστασης του όγκου ημέρα με την ημέρα.

Ενυδάτωση πολλαπλών-επιπέδων εμπνευσμένη από Δερματολόγους, με τη δύναμη του Υαλουργικού Οξέος χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους για την επίτευξη σφριγηλής όψης, αποκατάστασης του όγκου άμεσα και με διάρκεια.

TEΧΝΟΛΟΓΙΑ & KΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Σμίλευση ορατή ανόρθωση, βελτίωση περιγράμματος & σύσφιξη

Με την ηλικία, η φυσική σύνθεση του κολλαγόνου στην επιδερμίδα επιβραδύνεται και το δομικό δίκτυο στήριξης κάτω από την επιδερμίδα ξεκινά να αλλοιώνεται. Εφοδιάζοντας την επιδερμίδα με τα απαραίτητα δραστικά συστατικά, αυξάνεται η ανάπτυξη του φυσικού κολλαγόνου και μειώνεται η αποδόμηση του ήδη υπάρχοντος, κάτι πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί η ακεραιότητα της δομής της επιδερμίδας.

 •  Εκχύλισμα από Κουκούτσι Σόγιας (Γλυκίνης): πλούσιο σε Λυσοφωσφορικό Οξύ (LPA), το φυσικό παράγωγο από το κουκούτσι σόγιας περιέχει ένα λιπίδιο παρόμοιο με αυτό το οποίο υπάρχει στον οργανισμό μας, όπως για παράδειγμα στο σάλιο και στα δάκρυα. Το LPA δρα σηματοδοτώντας στην επιδερμίδα να αντιδράσει όπως ακριβώς θα έκανε εάν βρισκόταν σε φυσική διαδικασία επανόρθωσης, με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η φυσική συστολή της επιδερμίδας για να χαρίσει αποτέλεσμα λείανσης. Έτσι επιτυγχάνεται σταδιακή δόμηση και σταθεροποίηση.
 • Εκχύλισμα από Κουκούτσι Γλυκού Αμυγδάλου: βιοπολυμερές υψηλού μοριακού βάρους από πρωτεΐνες γλυκού αμυγδάλου, διανέμετε στην επιφάνεια της επιδερμίδας, σχηματίζοντας ένα φιλμ τάσης που χαρίζει άμεσα αποτέλεσμα οπτικής βελτιστοποίησης στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.
 • Hydroxypropyl Methylcellulose/Pullulan/Εκχύλισμα Porphyridium Cruentum: ένα ισορροπημένο δίκτυο πολυμερών δημιουργημένο από βιώσιμες σπάνιες πρώτες ύλες και βιοπολυμερή, που χαρίζει άμεσα αποτέλεσμα λείανσης και lifting.

Αποκατάσταση  όγκου γεμίζει και βελτιώνει την υφή, στη στιγμή και συνεχόμενα

 • Υαλουρονικό Οξύ: Ενυδάτωση, το κλειδί για υγιή νεανική επιδερμίδα και το κύριο ενδιαφέρον μόριο είναι το Υαλουρονικό οξύ (HA), με τη μοναδική του ικανότητα να συγκρατεί το νερό. Περίπου 50 τις εκατό του συνολικού HA (Υαλουρονικού Οξέος) που βρίσκεται στο σώμα είναι στο δέρμα. Ως αποτελεσματικό υγροσκοπικό, το HA μπορεί να έλκει πάνω από 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ευρέως από τους δερματολόγους σε επεμβατικές διαδικασίες για «γέμισμα» της επιδερμίδας. Καθώς μεγαλώνουμε, η ποσότητα του HA μειώνεται, η ικανότητα των κυττάρων να συγκρατούν αρκετό νερό και κολλαγόνο επιδεινώνεται, οδηγώντας έτσι σε απώλεια ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Το  Μοριακό  Βάρος παίζει  ρόλο:  επιπρόσθετα, το μοριακό βάρος του υαλουρονικού οξέος καθορίζει το βάθος στο οποίο θα φτάσει στην επιδερμίδα. Υψηλό μοριακό βάρος χαρίζει ενυδάτωση στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ενώ μεσαίου και χαμηλού μοριακού βάρους ΗA  διεισδύει σε βαθύτερες στοιβάδες. Παρέχοντας υψηλού, μεσαίου και χαμηλού.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Δερματολογικά Ελεγμένο. Οφθαλμολογικά Ελεγμένο.

Σχετικά Άρθρα
%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-make-up-artist-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b30
Τι δεν πρέπει να πεις ποτέ στην make up artist του γάμου σου!
body-scrubs-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-body-creams-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%bf%ce%b9-%cf%840
Body Scrubs και Body Creams: Αυτοί είναι οι νέοι σύμμαχοι της περιποίησης του σώματος μας!
%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac0
 Τι πρέπει να υπάρχει απαραίτητα σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ το φετινό καλοκαίρι; 
%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%be%ce%b50
Τα τρία σημεία του σώματος που πάντα ξεχνάμε να βάζουμε αντηλιακό
5-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-face-mist-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%cf%830
5 λόγοι για να γίνει το face mist η καλοκαιρινή σας συνήθεια
%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b50
Τι είναι το μέλασμα; Πώς θα προστατεύσετε το δέρμα σας από τις πανάδες;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του