Αυτή η σελίδα είναι γεμάτη από ωραίους άντρες που τους φωτογραφίζουν στο μετρό χωρίς να το ξέρουν!

αυτή-η-σελίδα-είναι-γεμάτη-από-ωραίους

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85%cf%820

Ένα blog στη Βρετανία ζητά από τους χρήστες του να φωτογραφίζουν άνδρες στο μετρό, να αναρτούν τις φωτογραφίες και να βαθμολογούν την ομορφιά αυτών των “μοντέλων”!

Η προσπάθεια αυτή περιγράφεται ως “ωδή στον ανδρισμό” και αναφέρεται πως τιμά τα πολύ επιθυμητά αρσενικά που ταξιδεύουν στο μετρό και τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Βρετανίας.

Το Tube Crush, όπως ονομάζεται η ιστοσελίδα, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes, shares και πολλούς θαυμαστές. Το μόνο που πρέπει να κάνει εκείνος ή εκείνη που θέλει να συμμετάσχει είναι να φωτογραφίσει έναν άντρα που θεωρεί όμορφο μέσα στο μετρό της Βρετανίας και να αναρτήσει τη φωτογραφία του στο site. Έπειτα οι χρήστες και οι επισκέπτες του Tube Crush πρέπει να βαθμολογήσουν το μοντέλο της φωτογραφίας.

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85%cf%822

Να τονίσουμε ότι οι άντρες που απεικονίζονται στις εικόνες δεν γνωρίζουν ότι φωτογραφίζονται!

Σε ρεπορτάζ, ωστόσο, της βρετανικής Τelegraph αναφέρεται πως ο Steve Motion, ο ιδρυτής της σελίδας,  λέει πως όσοι έχουν δει τη φωτογραφία τους δηλώνουν υπερήφανοι και μάλιστα παροτρύνουν τους χρήστες να τους δώσουν ακόμη καλύτερη βαθμολογία.

Περίπου 3.000 επισκέπτονται την ιστοσελίδα καθημερινά, η πλειοψηφία είναι γυναίκες αλλά το 40% είναι άνδρες. Κάποιοι από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά σύμφωνα με τον Motion πολλοί είναι οι στρέιτ που ελέγχουν για να δουν αν κάποιος τους έχει φωτογραφίσει γιατί το θεωρούν «cool». Επίσης, στα 3 χρόνια λειτουργίας της σελίδας ελάχιστοι ήταν εκείνοι που απαίτησαν τηνα αφαίρεση της φωτογραφίας τους και αυτό μετά από παρότρυνση των φιλενάδων τους…

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85%cf%824

Οπότε, μάλλον, τα “μοντέλα” δεν ενοχλούνται και πολύ από την κίνηση αγνώστων να τους φωτογραφίσουν και να αναρτήσουν τη φωτογραφία αυτή για… κριτική!

Ωστόσο, η κίνηση αυτή έχει και τους επικριτές της καθώς πολλοί την χαρακτηρίζουν ξεδιάντρωπη και σεξισιτκή. Μάλιστα, τονίζουν ότι αν κάτι τέτοιο γινόταν για γυναίκες σίγουρα θα είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85%cf%826

Στο Tube Crush θα δει κανείς φωτογραφίες δικηγόρων, εργατών, αθλητών και πολλών άλλων. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων, όμως, είναι το γυμνασμένο σώμα!

Μάλιστα, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Coventry & Aberystwyth έβαλαν στο μικροσκόπιο τις φωτογραφίες και την βαθμολογία που συγκεντρώνουν και προχώρησαν σε μερικά συμπεράσματα:

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85%cf%828

Ο άντρας πρότυπο που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και κυριαρχεί στη συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφίων είναι: λευκός, νέος, μυώδης και φαινομενικά ευκατάστατος!

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85%cf%8210

Το επόμενο βήμα θα είναι να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με τα πρόσωπα που εμφανίζονται στις σελίδες και κάπως έτσι ο ιδρυτής φιλοδοξεί να φτιάξει ένα νέο dating site. Για την ώρα το θεωρεί ριψοκίνδυνο να συμπεριλάβει γυναίκες, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα το κάνει και ισχυρίζεται πως είναι θέμα ισότητας.

Ο οίκος Moschino μόλις κυκλοφόρησε ένα φόρεμα που θυμίζει πλαστική θήκη καθαριστηρίου

Τι συμβαίνει όταν οι «Τρεις Χάριτες» γράφουν σενάρια για διαφημίσεις του Λουμίδη;

Οι cakers της πιο διάσημης παστοσελίδας απαντούν: Γιατί μοιράζονται τόσες πάστες στα καλά παιδιά τελευταία;

Σχετικά Άρθρα
Πώς θα διατηρήσεις τα χείλη σου νεανικά και υγιή; Από ποια ηλικία ξεκινά η φθορά τους;
Πώς θα διατηρήσεις τα χείλη σου νεανικά και υγιή; Από ποια ηλικία ξεκινά η φθορά τους;
"Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον Δερματολόγο σου!"
“Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον Δερματολόγο σου!”
SYMBIOSE: Στη μάχη ενάντι στην πυτιρίδα αυτό είναι το "όπλο" μας
SYMBIOSE: Στη μάχη ενάντι στην πυτιρίδα αυτό είναι το “όπλο” μας
Το νέο μαλλί της Άννας Βίσση μας αρέσει πολύ!
Το νέο μαλλί της Άννας Βίσση μας αρέσει πολύ!
Skin Detox σε 3 μόνο λεπτά και... απολαμβάνεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί
Skin Detox σε 3 μόνο λεπτά και… απολαμβάνεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί
Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!
Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του