Αναβαθμίστε τη σύσφιξη της επιδερμίδας σας με πεπτίδια

Περισσότερα από 70 χρόνια, η Biotherm αντιπροσωπεύει την επιτομή της ζωής για την επιδερμίδα, αλλά και τον πλανήτη μας. Φέτος, η μάρκα αξιοποιεί την εξειδίκευσή της στις βιοεπιστήμες, για να αναβαθμίσει την εμφάνιση, την ευεξία και τη δραστηριότητά μας. Με την παρουσίαση της επαναστατικής σειράς Blue Peptides, η Biotherm επαναπροσδιορίζει τη ζωντάνια, προσφέροντας ορατά ανορθωμένη επιδερμίδα. Η εμβληματική κρέμα με τις κορυφαίες πωλήσεις στην Ευρώπη ανανεώνεται και παρουσιάζει μια καθαρότερη σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας.

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%86%ce%b9%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%af%ce%b40

Ενισχυμένη με ένα δημοφιλές ενεργό συστατικό — πεπτίδια κολλαγόνου — η νέα σειρά Blue Peptides προσφέρει με την πάροδο του χρόνου υγιή όψη, ροδαλή λάμψη και πιο σφριγηλή, ορατά ανορθωμένη επιδερμίδα, βοηθώντας σας να δείχνετε πιο όμορφη με κάθε εφαρμογή. Σε συνδυασμό με το μοναδικό Life PlanktonTM της Biotherm, το οποίο περιέχει 35 θρεπτικά στοιχεία συμβατά με την επιδερμίδα, έχει

αποδειχτεί κλινικά ότι αυτές οι συνθέσεις πενταπλασιάζουν4 την αποτελεσματικότητα των πεπτιδίων κολλαγόνου και ενισχύουν τη σύσφιξη της επιδερμίδας σε μόλις 4 ώρες.

Με ένα νέο πρωταγωνιστικό προϊόν, την κρέμα Blue Peptides Uplift Cream SPF30, η σειρά ενσαρκώνει τη διαφορετικότητα της μάρκας, συνδυάζοντας την ασυμβίβαστη αποτελεσματικότητα με εθιστικές ροζ υφές και ένα απαλό άρωμα που ενισχύει άμεσα την ευεξία των γυναικών.

Η νέα σειρά Blue Peptides περιλαμβάνει συνθέσεις που είναι απόλυτα σύμφωνες με τις αξίες της Biotherm. Αυτή η σειρά χρησιμοποιεί σύνθεση 100% χωρίς σιλικόνες, είναι οικολογικά ελεγμένη σε συνθήκες θαλάσσιου περιβάλλοντος, έχει πώμα κατασκευασμένο από 100% πλαστικό PCR και βάζο από 40% ανακυκλωμένο γυαλί. Η υιοθέτηση αυτών των αρχών μας επιτρέπει να ενεργούμε συλλογικά

καλύτερα.

Η σημασία της διατήρησης του κολλαγόνου της επιδερμίδας

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%86%ce%b9%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%af%ce%b42

Οι ειδικοί της Biotherm ανακάλυψαν ότι το κλειδί για πιο σφριγηλή και πιο ανορθωμένη επιδερμίδα είναι τα επίπεδα κολλαγόνου που διαθέτουμε. Πρόκειται για μια δεξαμενή κολλαγόνου με την οποία γεννιόμαστε και η οποία αποτελεί κατά προσέγγιση το 70% του ιστού του δέρματός μας.

Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν μείωση του αποθέματος κολλαγόνου:

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται: από την ηλικία των 25 ετών, αρχίζουμε να χάνουμε κατά προσέγγιση 1% του κολλαγόνου σε ετήσια βάση. Προσωπικοί παράγοντες, όπως τα γονίδια και οι ορμόνες, καθώς και παράγοντες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής, όπως η ρύπανση και το στρες, πυροδοτούν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό τη ραγδαία μείωση του κολλαγόνου.

Οι ακτίνες UV πλήττουν τις ίνες κολλαγόνου: περίπου 15% των ακτίνων UVB φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, ενώ οι περισσότερες ακτίνες UVA και ορατού φωτός επηρεάζουν συνολικά την επιδερμίδα. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε αυτές τις υπεριώδεις (UV) ακτίνες μειώνει τη συνολική περιεκτικότητα της επιδερμίδας σε κολλαγόνο, προκαλώντας ορατά σημάδια γήρανσης. Κατά συνέπεια,

οι έρευνες δείχνουν ότι μια επιδερμίδα που έχει υποστεί βλάβες από τον ήλιο έχει συνολικά 20% λιγότερο κολλαγόνο σε σύγκριση με μια επιδερμίδα που δεν έχει εκτεθεί στον ήλιο.

Καθώς μειώνεται το απόθεμα του κολλαγόνου, αρχίζουμε να βλέπουμε ρυτίδες, χαλάρωση και ανομοιόμορφη υφή επιδερμίδας. Συνεπώς, η διαφύλαξη του αποθέματος κολλαγόνου αποτελεί βασική παράμετρο, για να διατηρούμε τη νεανική, αναζωογονημένη και υγιή όψη της επιδερμίδας μας, ώστε να δείχνουμε και να αισθανόμαστε καλύτερα.

Η σύσφιξη της επιδερμίδας & η προστασία του κολλαγόνου αναβαθμίζονται

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%86%ce%b9%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%af%ce%b44

Για να ενισχύει την προστασία του αποθέματος κολλαγόνου, η Biotherm παρουσιάζει την Blue Peptides Uplift Cream SPF30 που συνδυάζει κορυφαία σύσφιξη και αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες UV στο κολλαγόνο της επιδερμίδας. Σε απόλυτη συμφωνία με τις αξίες της σειράς Blue Peptides, αυτό το καινοτόμο πρωταγωνιστικό προϊόν βασίζεται σε έναν αποκλειστικό συνδυασμό συστατικών, για να προσφέρει άμεσα ροδαλή λάμψη1 και να χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα σε μόλις 4 ώρες:

• 3% κλάσμα πεπτιδίων κολλαγόνου: vegan, σχολαστικά επιλεγμένα για την αποδεδειγμένη τους ιδιότητα να ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου.

• 1% Life Plankton: Το Life PlanktonTM, που ονομάζεται «Life» για την ισχυρή του ικανότητα να αναπλάθει την επιδερμίδα, περιέχει 35 θρεπτικά στοιχεία συμβατά με την επιδερμίδα και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των πεπτιδίων κολλαγόνου, πενταπλασιάζοντας την παραγωγή κολλαγόνου.

• Το σύμπλεγμα συμπληρώνει ένα καθαρό φίλτρο SPF 30 που εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB, καταπολεμώντας ένα σημαντικό παράγοντα που συμβάλλει στην απώλεια κολλαγόνου της επιδερμίδας. Η Blue Peptides Uplift Cream SPF30 είναι σχεδιασμένη ειδικά για έναν έντονο τρόπο ζωής, όντας ανθεκτική στην υγρασία και αποτελεσματικός σύμμαχος για τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

Λεπτομέρειες για τα πεπτίδια

Τι είναι τα πεπτίδια;

Τα πεπτίδια είναι βιολογικά ενεργά εργαλεία επικοινωνίας που ελέγχουν τη λειτουργία της επιδερμίδας. Λειτουργούν σαν αγγελιοφόροι, στέλνοντας σημαντικά σήματα σε διαφορετικά σημεία του οργανισμού και δίνοντάς του εντολή να επανορθώσει τους ιστούς που έχουν υποστεί φθορά, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα ή να εξισορροπήσει διαδικασίες, όπως η πέψη και η παραγωγή ορμονών.

Σκεφτείτε τα πεπτίδια σαν νότες σε παρτιτούρα που βοηθούν την ορχήστρα του οργανισμού να παίζει στον σωστό τόνο, τη σωστή στιγμή. Είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας, βοηθώντας σας να αισθάνεστε καθημερινά στην καλύτερη φόρμα. Στα καλλυντικά προϊόντα, συνήθως επιλέγονται πεπτίδια πανομοιότυπα ή παρόμοια με τα κλάσματα πρωτεϊνών που υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό.

Πώς παράγονται;

Τα πεπτίδια ανευρίσκονται στη φύση είτε παράγονται συνθετικά. Ορισμένα πεπτίδια που υπάρχουν στη φύση δεν είναι σταθερά σε υδάτινα διαλύματα, οπότε είναι σχεδόν αδύνατον να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα περιποίησης. Τα κλάσματα πεπτιδίων κολλαγόνου της Biotherm παράγονται ειδικά, ώστε να διασφαλίζεται ότι έχουν την ιδανική δομή και την υψηλότερη ποιότητα.

Ανευρίσκονται φυσικά στον οργανισμό;

Ναι! Τα πεπτίδια εκτελούν διάφορες βιολογικές λειτουργίες στον οργανισμό. Στα γνωστά πεπτίδια συμπεριλαμβάνονται ορμόνες, όπως η οξυτοκίνη (η ορμόνη της αγάπης), και πεπτίδια που συμβάλλουν στην άμυνα ενάντια στις λοιμώξεις.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε πεπτίδια, πρωτεΐνες και κολλαγόνο;

Τόσο τα πεπτίδια όσο και οι πρωτεΐνες αποτελούνται από αμινοξέα, αλλά διαφέρουν σε μέγεθος και λειτουργία. Τα πεπτίδια είναι μικρότερα μόρια που αποτελούνται από αλυσίδες, οι οποίες περιέχουν συνήθως λιγότερα από 50 αμινοξέα. Τα πεπτίδια λειτουργούν κυρίως σαν μόρια-αγγελιοφόροι, στέλνοντας ειδικά σήματα στα κύτταρα ή στα όργανα και πυροδοτώντας διάφορες βιολογικές αντιδράσεις, όπως η επανόρθωση των ιστών.

Οι πρωτεΐνες, από την άλλη, είναι μεγαλύτερα μόρια με πιο μακριές αλυσίδες που αποτελούνται συνήθως από 50 ή περισσότερα αμινοξέα. Έχουν διάφορους ρόλους, μεταξύ άλλων, προσφέρουν δομική υποστήριξη στα κύτταρα και στους ιστούς, μεταφέρουν μόρια στο εσωτερικό του οργανισμού και παίζουν κρίσιμο ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το κολλαγόνο, είναι μία από τις σημαντικότερες πρωτεΐνες, που υπάρχει στην επιδερμίδα, αποτελεί κατά προσέγγιση το 70% του ιστού του δέρματος. Τα πεπτίδια συγκρίνονται συχνά με το κολλαγόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν το κολλαγόνο αποδομείται φυσικά, σχηματίζονται τμήματα αμινοξέων, δημιουργώντας πεπτίδια που μοιάζουν με το κολλαγόνο.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πεπτιδίων;

Ναι, εκατοντάδες! Όμως δεν έχουν όλα τα πεπτίδια την ίδια λειτουργία. Τα πεπτίδια κολλαγόνου της Biotherm είναι εμπνευσμένα από τις ματρικίνες, οι οποίες αποτελούν κλάσματα πεπτιδίων που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία επούλωσης των τραυμάτων της επιδερμίδας. Πρόκειται για πεπτίδια σηματοδότησης που εμπλέκονται στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Ποιος είναι ο ρόλος των πεπτιδίων της Biotherm στην επιδερμίδα και στον

οργανισμό;

Τα κλάσματα πεπτιδίων κολλαγόνου της Biotherm αποτελούνται από 2 διαφορετικά πεπτίδια: παλμιτοϋλο-τριπεπτίδιο 1 (Pal GHK) και παλμιτοϋλο τετραπεπτίδιο 7 (Pal-GQPR). Το «παλμιτοϋλο-τριπεπτίδιο 1» είναι μια αλυσίδα ειδικά σχεδιασμένη, για να μοιάζει με λειτουργικό τμήμα του ανθρώπινου κολλαγόνου. Το αποκαλούμε «βιομιμητικό κολλαγόνο». Η «παλμιτοϋλο-» ομάδα του επιτρέπει να εισχωρεί καλύτερα στην επιδερμίδα.

Αυτά τα 2 πεπτίδια αποτελούν ακριβή αντίγραφα φυσικών αγγελιοφόρων της επιδερμίδας ή Ματρικινών. Τα συγκεκριμένα πεπτίδια ονομάζονται «πεπτίδια σηματοδότησης». Επικοινωνούν με άλλα κύτταρα του κυρίως δέρματος, για να συνθέτουν νέες ίνες κολλαγόνου. Η χρήση ενός κλάσματος πεπτιδίων κολλαγόνου στην επιδερμίδα κάνει τους ινοβλάστες να νομίζουν ότι αποδομούνται σε ίνες κολλαγόνου.

Αυτό το φαινόμενο ενεργοποιεί την παραγωγή ινών νέο-κολλαγόνου στην επιδερμίδα, αυξάνοντας έτσι τα επίπεδα κολλαγόνου χωρίς να καταστρέφεται ή να αποδομείται το υφιστάμενο απόθεμα ινών κολλαγόνου.

Επιστημονικές δοκιμές δείχνουν ότι τα κλάσματα πεπτιδίων κολλαγόνου αυξάνουν την παραγωγή διαφόρων τύπων κολλαγόνου, ενισχύουν την πυκνότητα της επιδερμίδας, περιορίζουν τον κατακερματισμό των ινών του δέρματος και μειώνουν την πυκνότητα, το βάθος και τον όγκο των ρυτίδων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας.

Εσωτερική & εξωτερικήσύσφιξη της επιδερμίδας στην πράξη

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα επισημαίνουν την αποτελεσματικότητα της νέας Blue Peptides, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη ενίσχυση της σύσφιξης της επιδερμίδας σε μόλις 4 ώρες — βελτίωση που παρατήρησε το 95% των γυναικών. Μέσα στις πρώτες 4 ώρες: άμεσα ροδαλή όψη2, υγιής λάμψη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Μετά από 1 εβδομάδα: ενισχυμένη ανόρθωση επιδερμίδας και επανασμιλευμένο περίγραμμα προσώπου.

Μετά από 8 εβδομάδες: έντονη ανόρθωση της επιδερμίδας και μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας.

Η βελούδινη ροζ υφή της Blue Peptides σαγηνεύει ενώ λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα, περιβάλλοντάς την με βελούδινο τελείωμα για κορυφαία αίσθηση άνεσης και φωτεινότητα που βλέπουν και αισθάνονται οι γυναίκες.

Κατά την εφαρμογή: υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απαλό άρωμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: ανάλαφρη υφή με φίλτρο SPF και αίσθηση επιδερμίδας που αναπνέει. Μοναδικά σχεδιασμένη και αξιολογημένη για τις γυναίκες που τα θέλουν όλα.

Η σειρά Blue Peptides Uplift:

Προστατεύστε τα επίπεδα κολλαγόνου της επιδερμίδας σας σε όλες τις συνθήκες με την

ολοκληρωμένη σειρά:

– Blue Peptides Uplift Cream: για καθημερινή λάμψη υγειούς όψης και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

– Blue Peptides Uplift Cream Night: για διατήρηση του αποθέματος κολλαγόνου και σύσφιξη στη διάρκεια της νύχτας.

– Blue Peptides Uplift Cream Rich: για λάμψη υγειούς όψης καθημερινά και ενισχυμένη σύσφιξη, για τις πιο ξηρές επιδερμίδες.

– ΝΕΑ Blue Peptides Uplift Cream SPF30: για καθημερινή λάμψη, πιο σφριγηλή επιδερμίδα και μακροχρόνια προστασία του κολλαγόνου από τις βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες UV.

Κάθε προϊόν περιέχει τον ίδιο αποτελεσματικό, επιστημονικά αποδεδειγμένο συνδυασμό 3% κλάσματος πεπτιδίων κολλαγόνου και 1% Life Plankton για 5πλάσια αύξηση του κολλαγόνου και πιο σφριγηλή επιδερμίδα σε μόλις 4 ώρες.

Υιοθετήστε τo νέο «workout» για σύσφιξη «Ανεβάστε» την επιδερμίδα και την αίσθηση ευεξίας σας, ακολουθώντας αυτή την διαδικασία εφαρμογής πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας σας:

1. Δόση: πάρτε μικρή ποσότητα Blue Peptides Uplift Cream, ζεστάνετέ την ανάμεσα στα δάχτυλά σας και απλώστε την στις παλάμες σας.

2. Πίεση: με τις παλάμες σας, πιέστε την κρέμα στα μάγουλα, στο μέτωπο και στο πηγούνι σας. Κάντε αυτή την κίνηση μία φορά.

3. Ανόρθωση: για να ανορθώσετε την επιδερμίδα σας, απλώστε την κρέμα με τα άκρα των δαχτύλων σας κατά μήκος της γραμμής της γνάθου και στον λαιμό. Κάντε ανοδικές κινήσεις από τις γωνίες των χειλιών μέχρι την εξωτερική γωνία των ματιών και μετά από τα φρύδια μέχρι την κορυφή του μετώπου. Επαναλάβετε αυτές τις κινήσεις δύο φορές.

4. Τόνωση: φωτίστε και τονώστε την επιδερμίδα σας, ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία. Πιέστε και κινήστε τα δάχτυλά σας από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου και από το πηγούνι προς το μέτωπο. Επαναλάβετε δύο φορές.

Ένα νέο βήμα σύσφιξηςενάντια στα σημάδια γήρανσης

Τα κορυφαία μας προϊόντα σύσφιξης μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα αντιγηραντικά προϊόντα Biotherm, ανάλογα με την εξατομικευμένη διάγνωση της επιδερμίδας σας στο σημείο πώλησης της Biotherm. Ακολουθούν ορισμένα από τα καλύτερα παραδείγματα προγραμμάτων περιποίησης για αποτελεσματική αντιγηραντική δράση:

Πρόγραμμα περιποίησης το πρωί:

1. Εφαρμόστε το Life Plankton Elixir Serum, για να αναπλάσετε και να φωτίσετε την επιδερμίδα σας.

2. Έπειτα χρησιμοποιήστε την Blue Peptides Cream SPF30 , για να φωτίσετε την

επιδερμίδα και να προστατεύσετε το απόθεμα κολλαγόνου, προσφέροντας παράλληλα στην επιδερμίδα άμεση ροδαλή λάμψη με μια ανάλαφρη υφή που δρα τέλεια κάτω από το μακιγιάζ.

3. Ολοκληρώστε με την Blue Pro-Retinol Eye Cream, για να λειάνετε την περιοχή των ματιών.

Πρόγραμμα περιποίησης το βράδυ:

1. Ξεκινήστε με το Blue Retinol Night Serum, για επανόρθωση της επιφάνειας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας

2. Εφαρμόστε την εξαιρετικά θρεπτική και ενυδατική υφή της Blue Peptides Night Cream που αγκαλιάζει την επιδερμίδα συσφίγγοντας και ανορθώνοντάς την ορατά, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας.

3. Ολοκληρώστε με την Blue Pro-Retinol Eye Cream, για να λειάνετε την περιοχή των ματιών.

Γεννημένη από την ανακάλυψη των αναπλαστικών ιδιοτήτων του Life Plankton το 1952, η Biotherm αξιοποιεί την εμπειρογνωμοσύνη της στις βιοεπιστήμες και την ενσωματώνει σε εξαιρετικά αποτελεσματικές και αισθησιακές συνθέσεις για επιδερμίδα με καλύτερη όψη που σφύζει από ζωή.

Η Biotherm προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προσεκτικά σχεδιασμένων, πολυτελών προϊόντων περιποίησης για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να ενισχύουν την καλύτερη όψη της επιδερμίδας, του σώματος και του πνεύματος. Με εμβληματικά προϊόντα, όπως τα Life PlanktonTM Elixir, Aquasource Gel, Lait Corporel, Waterlover Sun Milk και AquaPower Gel.

Από το 2012, μέσω της πλατφόρμας Water Lovers, η Biotherm έχει λάβει μέτρα για την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας: από τη βελτίωση των συνθέσεών της, ώστε να σέβονται περισσότερο την υδάτινη ζωή, έως τη χρήση λύσεων πιο βιώσιμης σχεδίασης και τη συνεργασία με ΜΚΟ που ασχολούνται αποκλειστικά με την προστασία των ωκεανών.

BIO σημαίνει ζωή και THERM σημαίνει πηγή. Στην Biotherm, δεσμευόμαστε να αποτελούμε πηγή καλύτερης ζωής για την επιδερμίδα σας και τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

12 μπαλαρίνες που σίγουρα θα φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Met Gala 2024: Τα μοναδικά make up looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Σχετικά Άρθρα
%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%84%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%ad%cf%81%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%be%cf%84%ce%b50
Ενυδατώστε το δέρμα σας και αναδείξτε το μαύρισμά σας με δύο απλά βήματα
%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bc0
Ποια είναι η καλύτερη φροντίδα για τη μασχάλη σου;
Πώς να μη «λιώσει» το μακιγιάζ σου από τον καύσωνα, σύμφωνα με τους beauty experts
Πώς να μη «λιώσει» το μακιγιάζ σου από τον καύσωνα, σύμφωνα με τους beauty experts
Βρήκαμε την πιο απολαυστική σειρά αφρόλουτρων και body lotion για βελούδινο δέρμα
Βρήκαμε την πιο απολαυστική σειρά αφρόλουτρων και body lotion για βελούδινο δέρμα
%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%8e%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b40
Ποιες θεραπείες προσώπου επιλέγει η Δερματολόγος πριν από τις διακοπές;
Νικόλας ή Gingerbread Bae: Όλα όσα έχει να πει για τον non-binary (και όχι µόνο) κόσµο ένα αγόρι που βάφεται
Νικόλας ή Gingerbread Bae: Όλα όσα έχει να πει για τον non-binary (και όχι µόνο) κόσµο ένα αγόρι που βάφεται

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του