6 προϊόντα ομορφιάς στα οποία πιθανώς σπαταλάτε τα χρήματά σας

6-προϊόντα-ομορφιάς-στα-οποία-πιθανώς-σ

Σύμφωνα με έρευνες πολλών ηλεκτρονικών καταστημάτων καλλυντικών, οι γυναίκες χρησιμοποιούν 16 προϊόντα ομορφιάς κατά μέσο όρο καθημερινά. Και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό: σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει ένα νέο «απαραίτητο» προϊόν που συνήθως καταλήγει στο νεσεσέρ μας. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν αξίζουν όλα τους μια θέση εκεί.

Εμείς σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε ποια καλλυντικά προϊόντα μπορεί να είναι είτε άχρηστα είτε ακόμη και επιβλαβή. Επίσης, ίσως θελήσετε να καταργήσετε κάποια καλλυντικά που δεν ταιριάζουν με τον τύπο του δέρματός σας.

Έλαιο καρύδας

6-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%82-%cf%830

Τα τελευταία χρόνια, το έλαιο καρύδας έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά καλλυντικά προϊόντα. Χρησιμοποιείται συχνά αντί για ενυδατικές κρέμες ή ως καθαριστικό της επιδερμίδας. Ωστόσο, το έλαιο καρύδας δεν είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλους. Μπορεί να φράξει τους πόρους και να προκαλέσει ακμή σε μερικούς ανθρώπους. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα διαφορετικό προϊόν για το πρόσωπό σας.

Ενυδατικό σπρέι προσώπου

Τα σπρέι προσώπου υποτίθεται ότι ενυδατώνουν το δέρμα, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το ξηρό δέρμα δεν χρειάζεται μόνο την υγρασία, αλλά και τα στοιχεία που κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο. Χωρίς τα στοιχεία αυτά, η υγρασία απλώς εξατμίζεται από την επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, τα περισσότερα σπρέι δεν είναι μόνο άχρηστα, αλλά πραγματικά επιβλαβή: δεν περιέχουν τίποτα παρά νερό, άρωμα και χρώμα (που μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα).

Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας

6-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%82-%cf%832

Δεν έχει σημασία τι λένε οι συσκευασίες αυτών των προϊόντων και δεν έχει σημασία πόσο θέλουμε να το πιστέψουμε, οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας απλά δεν έχουν αποτέλεσμα. Η κυτταρίτιδα είναι απλώς ένα φυσικό χαρακτηριστικό των σωμάτων κάποιων ανθρώπων. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας δεν εξαρτάται από την απώλεια ή την αύξηση του βάρους, αλλά συνδέεται με ορμόνες και γονίδια.

Μεγεθυντικός καθρέφτης

Αυτός ο καθρέφτης μπορεί να κάνει κάποιες διαδικασίες λίγο πιο εύκολες αλλά μπορεί επίσης να μεγεθύνει όλες τις ατέλειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να σας φανεί ότι έχετε πολύ περισσότερα προβλήματα με το δέρμα σας από ό,τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Συνιστούμε λοιπόν να χρησιμοποιείτε έναν κανονικό καθρέφτη και μια καλή πηγή φωτός.

Προϊόντα για την ψαλίδα

6-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%82-%cf%834

Αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά σπατάλη χρημάτων. Τα περισσότερα από αυτά απλώς ισιώνουν προσωρινά τις άκρες και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της υγιούς τρίχας. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε τα μαλλιά σας υγιή χωρίς να τα κόψετε. Έτσι, είναι καλύτερο να κλείσετε ένα ραντεβού για κούρεμα και να προσπαθήσετε να φροντίζετε καλύτερα τα μαλλιά σας στο μέλλον.

Κρέμα για τις παρανυχίδες

Τις περισσότερες φορές, οι κρέμες για τις παρανυχίδες περιέχουν ακριβώς τα ίδια συστατικά με τις κανονικές κρέμες χεριών. Είναι απλώς άλλος ένας τρόπος να παρασυρθείτε και να αγοράσετε περισσότερα προϊόντα. Για να μην πληρώσετε περισσότερα χρήματα για ένα νέο προϊόν, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τις κανονικές ενυδατικές κρέμες χεριών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σχετικά Άρθρα
Κυτταρίτιδα: 'Ετσι, θα «εξαφανιστεί» πριν τις διακοπές!
Αρκεί το γυμναστήριο για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα; – Τι πρέπει να κάνεις πριν τις διακοπές
Αυτή είναι η σύγχρονη τάση στην αισθητική ιατρική που οδηγεί στην αποφυγή υπερβολών
Αυτή είναι η σύγχρονη τάση στην αισθητική ιατρική που οδηγεί στην αποφυγή υπερβολών
Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της Μέριλιν Μονρόε από το μακρινό 1959 - Ποια tips ισχύουν ακόμη και σήμερα;
Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της Μέριλιν Μονρόε από το μακρινό 1959 – Ποια tips ισχύουν ακόμη και σήμερα;
Προστασία από τον ήλιο με την καινοτόμα ελβετική τεχνολογία της Ultrasun
Προστασία από τον ήλιο με την καινοτόμα ελβετική τεχνολογία της Ultrasun
"Σώσε το δέρμα σου" : Η La Roche-Posay στοχεύει σε πάνω από 1000 δωρεάν δερματολογικούς ελέγχους μέσα στο 2023
“Σώσε το δέρμα σου”: Η La Roche-Posay στοχεύει σε πάνω από 1.000 δωρεάν δερματολογικούς ελέγχους μέσα στο 2023
Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το πιο εντυπωσιακό βλέμμα!
Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το πιο εντυπωσιακό βλέμμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του