3 τυχερές κερδίζουν από ένα σετ προϊόντων της νέας σειράς Sérum Végétal της Yves Rocher

3-τυχερές-κερδίζουν-από-ένα-σετ-προϊόντ

Σημείο αναφοράς στη ζωή κάθε γυναίκας αποτελεί η ηλικία των 30 ετών κι έπειτα, όπου αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες και η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη και τη ζωντάνια της. Σύμμαχός μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή, δεν είναι άλλος από τα προϊόντα Yves Rocher που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις επιθυμίες και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Γιατί η ηλικία δεν αποτελεί πλέον κριτήριο νεότητας!

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%840
Κρέμα Ημέρας Sérum Végétal Rides & Éclat

H Yves Rocher δημιούργησε τη σειρά Sérum Végétal Rides & Éclat που ενδείκνυται για γυναίκες ηλικίας 25-40 ετών, καταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες και αντιμετωπίζει την απώλεια λάμψης χάρη στο εκχύλισμα όρυζας, ένα υπέροχο συστατικό που ενισχύει την καλύτερη αναπνοή των κυττάρων του δέρματος. Σε συνδυασμό με τη δράση του μεσημβριάνθεμου, θα παρατηρήσετε ότι η υφή του δέρματος θα ξεκινήσει -μετά το πρώτο διάστημα- να γίνεται λεία όπως πριν.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%842
Κρέμα Νυκτός Sérum Végétal Rides & Éclat

Στη σειρά Sérum Végétal Rides & Éclat θα βρείτε τις βασικές κρέμες ημέρας και νύκτας για λείανση και λάμψη, την κρέμα ματιών για εξάλειψη γραμμών και φωτεινό βλέμμα, αλλά και τον ορό σούπερ λείανσης. Η υφή είναι δροσερή και ενυδατική σε όλα τα προϊόντα της σειράς.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%844
Κρέμα Ματιών Sérum Végétal Rides & Éclat

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της νέας σειράς Sérum Végétal Rides & Éclat της Yves Rocher. Το κάθε σετ περιλαμβάνει 4 προϊόντα, την Κρέμα ημέρας και Κρέμα νύκτας για λείανση και λάμψη, την Κρέμα ματιών για φωτεινό βλέμμα και τον Ορό σούπερ λείανσης.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00 μ.μ.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%846
Ορός λείανσης Sérum Végétal Rides & Éclat

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Φωτεινή Λογοθέτη

Χριστίνα Αδάμ

Μαρία Λαζάρου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της νέας σειράς Sérum Végétal Rides & Éclat της Yves Rocher. Το κάθε σετ περιλαμβάνει 4 προϊόντα, την Κρέμα ημέρας και Κρέμα νύκτας για λείανση και λάμψη, την Κρέμα ματιών για φωτεινό βλέμμα και τον Ορό σούπερ λείανσης.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Είσαι περήφανη για το χαμόγελό σου; Πώς η πρόληψη θα σου χαρίσει άριστη στοματική υγεία
Είσαι περήφανη για το χαμόγελό σου; Πώς η πρόληψη θα σου χαρίσει άριστη στοματική υγεία
«Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» στο θέατρο Altera Pars - Ειδική προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» – Για την Κυριακή19/3 (νικητές)
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 19/3
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 19/3 (νικητές)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-2-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» – Για το Σάββατο 18/3 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάκο Γιούνκε»- Για την Τετάρτη 15 Μαρτίου
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάκο Γιούνκε»- Για την Τετάρτη 15 Μαρτίου
Με τη λάμψη των Όσκαρ: Δερματολόγος του Hollywood αποκαλύπτει τις θεραπείες των stars πριν τη μεγάλη βραδιά!
Με τη λάμψη των Όσκαρ: Δερματολόγος του Hollywood αποκαλύπτει τις θεραπείες των stars πριν τη μεγάλη βραδιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του