Αρχική > Featured > Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα συλλογή F/W 2020-21 του οίκου Chanel (εικόνες)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα συλλογή F/W 2020-21 του οίκου Chanel (εικόνες)

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, τη δεύτερη μέρα της νέας ψηφιακής εβδομάδας μόδας, ήταν η σειρά του οίκου Chanel να παρουσιάσει τη συλλογή Haute Couture για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-21. Τα κομμάτια της νέας κολεξιόν φωτογραφήθηκαν από τον Mikael Jansson.

«Σκεφτόμουν μια πανκ πριγκίπισσα να βγαίνει από το “Le Palace” την αυγή», είπε η καλλιτεχνική διευθύντρια Virginie Viard σε επίσημη δήλωσή της. «Με φόρεμα από ταφτά, ογκώδη μαλλιά, φτερά και πολλά κοσμήματα. Αυτή η συλλογή είναι πιο εμπνευσμένη από τον Karl Lagerfeld παρά από την Gabrielle Chanel. Ο Karl θα πήγαινε στο “Le Palace” και θα συνόδευε αυτές τις πολύ εκκεντρικά ντυμένες γυναίκες».

Ως η απόλυτη γιορτή της υψηλής ραπτικής, αυτή η συλλογή τοποθετεί την ουσία της πολυτέλειας στην καρδιά της και χαρακτηρίζεται από την επιθυμία για ομορφιά, γιορτή και ευχαρίστηση.

Με πούλιες, πολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια, η μαγεία των Lesage, Montex, Lemarié και Goossens Métiers d’Art μπορεί να ειδωθεί στα πολύτιμα τουίντ, τα κοστούμια, τα κοντά φορέματα με στενή μέση και τα μακριά φορέματα του 17ου αιώνα.

Μερικά από τα κομμάτια της συλλογής: