Αρχική > Featured > «Όλα όσα είμαι»: Το λεύκωμα που σε βοηθά να αφηγηθείς την προσωπική σου ιστορία

«Όλα όσα είμαι»: Το λεύκωμα που σε βοηθά να αφηγηθείς την προσωπική σου ιστορία

Όλοι έχουμε την προσωπική μας ιστορία. Ήρθε η στιγμή να αφηγηθείς τη δική σου. Το λεύκωμα αυτό θα σε καθοδηγήσει ώστε να καταγράψεις τις εντονότερες αναμνήσεις, τις μεγαλύτερες επιθυμίες, τις βαθύτερες σκέψεις, τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου: όλα όσα είσαι.

Το λεύκωμα που σε βοηθά να αφηγηθείς την προσωπική σου ιστορία

Το «Όλα όσα είμαι» είναι ένα λεύκωμα που, όπως αναφέρει και ο επεξηγηματικός υπότιτλός του, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τον καθένα από εμάς να αφηγηθεί τη δική του μοναδική, προσωπική ιστορία. Μέσα από εκατοντάδες ημιτελείς προτάσεις που περιμένουν να συμπληρωθούν, το λεύκωμα οδηγεί τον κάτοχό του βήμα-βήμα ώστε να κάνει μια συνολική ανασκόπηση της ζωής του από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα, να θυμηθεί ξανά ευτυχισμένες στιγμές, σημαντικά γεγονότα και επιτεύγματα για τα οποία αισθάνεται υπερηφάνεια, αλλά και να καταγράψει τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες του.

Συγγραφέας: Όλγα Λυμπεροπούλου, Γνωστική νευροψυχολόγος, M.Sc., Υπεύθυνη Κέντρου Διαταραχών Μνήμης

Εικονογράφηση: Χριστίνα Αβδίκου

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εντύποις

Η συγγραφέας Όλγα Λυμπεροπούλου

Η Όλγα Λυμπεροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου στην Αγγλία. Είναι γνωστική νευροψυχολόγος και υπεύθυνη του Κέντρου Διαταραχών Μνήμης. Το γράψιμο ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη.