Αρχική > Featured > Οικονομάκου-Συνατσάκη φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στα MAD Awards για έναν πολύ έξυπνο λόγο (εικόνα)

Οικονομάκου-Συνατσάκη φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στα MAD Awards για έναν πολύ έξυπνο λόγο (εικόνα)

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η 16η απονομή των βραβείων Mad Video Music Awards και όλη η ελληνική showbiz πέρασε από το κόκκινο χαλί πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανάμεσα στις διάσημες που έδωσαν το παρών ήταν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίες επέλεξαν το ίδιο φόρεμα για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Όχι, δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Κάθε άλλο, μάλιστα! Οι δύο κυρίες αποφάσισαν να εμφανιστούν με το ίδιο φόρεμα και φάνηκαν να το διασκεδάζουν πολύ, θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσουν τη νέα συνεργασία τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε φορέσει το ίδιο φόρεμα πριν από λίγες ημέρες στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για ένα φλοράλ maxi φόρεμα με βολάν που κοστίζει 230 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δείτε την εμφάνισή τους

Η Αθήνα Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα brand ρουχισμού που ονομάζεται Project Soma και είναι αυτό που φαντάζεστε: boho ρούχα, ανάλαφρα, άκρως καλοκαιρινά που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

«Ήταν αυθόρμητη κίνηση. Ήταν κάτι που μας πρότεινε ένας κοινός φίλος λέγοντάς μας “γιατί βρε κορίτσια δεν κάνετε κάτι μεταξύ σας, αφού επιχειρείτε τόσα πράγματα;”. Και στο τέλος το είδαμε πιο σοβαρά. Δουλεύουμε εντατικά τους τελευταίους έξι μήνες», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Το καλοκαίρι τα ρούχα μας θα είναι πολύ αέρινα, boho, κομψά με πολύ ωραία χρώματα και μοναδικά prints. Είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70. Παράλληλα, ετοιμάζουμε και τη χειμωνιάτικη συλλογή», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.