Το φετινό φθινόπωρο είναι η επιστροφή των τάσεων. Μεγάλα σκουλαρίκια, mules, φαρδιά παντελόνια. Οι τσάντες, φυσικά, δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση!

Οι τσάντες, λοιπόν, που θα κρατήσουμε αυτή την εποχή έχουν πολλές λεπτομέρειες οι οποίες κάτι μας θυμίζουν!


Ας τις δούμε:

 1. Δέρμα ερπετού

  Οι τσάντες που βασίστηκαν σε εξωτικά μέρη και εικόνες είναι ξανά εδώ. Λεπτομέρειες από δέρμα, faux γούνα και ό,τι άλλο μπορεί να σας μοιάζει με μέρη μακρινά είναι στη μόδα. Το πιο κυρίαρχο μοτίβο;  Το snakeskin! Είτε βρίσκεται σε μια μικρή πλευρά της τσάντας είτε την καλύπτει ολόκληρη!

 2. Υπερβολή

  Συνδυάστε το μεγαλύτερο pattern που μπορείτε να σκεφτείτε με έντονα χρώματα, φλοράλ μοτίβα, ιδιαίτερα υφάσματα σε μια τσάντα. Κι αν σας φαίνεται υπερβολικό για αρχή, ξεκινήστε με μια κόκκινη τσάντα και όλα τα άλλα θα έρθουν!

 3. Χαρτοφύλακες

  Όχι δεν θυμίζουν σε κάτι τους κλασικούς του γραφείου ούτε τις αυστηρές τσάντες που κρατούσαμε πριν λίγα χρόνια. Γίνονται πιο χαλαροί και πιο “σκυφτοί”. Αφήνουν πίσω τους το τετράγωνο σχήμα και επιλέγουν το μαλακό δέρμα και την άνεση.

 4. Micro Τσαντάκια

  Όλες τα γνωρίζουμε, όλες τα αγαπάμε: Φέτος γνωρίστε τα tiny τσαντάκια με την”τετράγωνη” λαβή. Προτιμήστε εκείνες που συνδυάζουν μεταλλικές λεπτομέρειες με δέρμα σε παλ χρώματα!

 5. Clutches

  Ήταν η απόλυτη μόδα πριν κάποια χρόνια και γυρισαν πίσω. Μεγαλύτερα, εντονότερα, εντυπωσιακότερα! Ναι, ακόμα και την ημέρα! Αφήστε στην άκρη το μέγεθος πορτοφολιού και αφήστε το στίγμα σας με μεγαλύτερα και σε διάφορα μοτίβα clutches!

Τώρα μπορείτε και σεις να διαλέξετε τη δική σας!

Γούνινο τσαντάκι, ZARA
Mini lady bag, Accessorize
Clutch με γεωμετρικό pattern, Achilleas

 

 

Τσάντα ώμου, Topshop
Με λέπτομέρεια από δέρμα, Axel

 

Paperbag-pants: Τα παντελόνια του φθινοπώρου και πώς να τα φορέσεις!

Πώς ένα blazer και ένα παντελόνι θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αυτό το φθινόπωρο!

Τι να φορέσεις σε ένα γάμο το φθινόπωρο!

 

από sstrempa