Αρχική > Featured > Οι Sweed Lashes ήρθαν στην Ελλάδα και ανεβάζουν τις βλεφαρίδες σε άλλο επίπεδο!

Οι Sweed Lashes ήρθαν στην Ελλάδα και ανεβάζουν τις βλεφαρίδες σε άλλο επίπεδο!

Το διάσημο eyelash brand από τη Σουηδία, Sweed Professional Lashes®, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό launch event για να γιορτάσει την άφιξή του στην Ελλάδα! Η διάσημη make-up artist Gabriella Elio από τη Σουηδία και ιδρύτρια της Sweed Professional Lashes®, μοιράστηκε με τους καλεσμένους το όραμά της και τα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς.

Πρόκειται για υψηλής ποιότητας βλεφαρίδες από φυσική τρίχα, για την παραγωγή των οποίων δεν χρησιμοποιούνται τρίχες ζώων και είναι 100% cruelty free. Οι Sweed Lashes® διατίθενται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, σε μία ευρεία και εκλεπτυσμένη collection που υπόσχεται να απογειώσει το βλέμμα και την εμφάνιση κάθε γυναίκας από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή της εμφάνιση.

Οι βλεφαρίδες Sweed Lashes® διαθέτουν μία μοναδική, διάφανη, βαμβακερή τρέσα για εύκολη τοποθέτηση και τέλεια εφαρμογή. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές.

Διατίθενται στα καταστήματα Hondos Center, στα καταστήμaτα Attica και σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.