Αρχική > Featured > Οι Rolling Stones μπαίνουν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα νέα τραγούδια τους

Οι Rolling Stones μπαίνουν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα νέα τραγούδια τους

Υπέροχα νέα για τους απανταχού θαυμαστές των Rolling Stones! Όπως αποκάλυψε ο Κιθ Ρίτσαρντς, το θρυλικό συγκρότημα πρόκειται να μπει για μια εβδομάδα στο στούντιο, για να συνεχίσει να δουλεύει για το πρώτο άλμπουμ με νέα τραγούδια μετά το «A Bigger Bang» του 2005.

Όλα αυτά βέβαια πριν από τις 20 Απριλίου, όπου θα ξεκινήσουν την πρώτη τους περιοδεία σε στάδια των ΗΠΑ ύστερα από τέσσερα χρόνια. Όσοι λοιπόν ανησυχήσατε πέρυσι από τους υπαινιγμούς του κιθαρίστα Ρον Γουντ ότι είχε βαλτώσει η δουλειά για το νέο άλμπουμ, μπορείτε πλέον να ηρεμήσετε!

«Ο Μικ και ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πράγματι καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω». Περίπου την ίδια περίοδο, ο Ρίτσαρντς είχε πει ότι δεν ήξερε πότε θα ξαναπιάσει η μπάντα δουλειά για το άλμπουμ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κιθ Ρίτσαρντς οργανώθηκε και δούλεψε το υλικό: «Είναι πολύ βαρετό αυτό, μοιάζει λίγο με ξυλουργείο», είπε και πρόσθεσε ότι είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» να επιστρέψουν στο στούντιο πριν από την περιοδεία.

Ας θυμηθούμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες: