Πόσο όμορφο είναι να έχεις φίλους κοντά σου σε όλες τις φάσεις της ζωής σου.
Πόσο ανακουφιστικό να ξέρεις οτι υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι που σ’ αγαπούν, σε στηρίζουν και είναι πάντα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής για να ακούσουν τα νέα σου. Δυσάρεστα ή ευχάριστα… είναι πάντα εκεί και αυτό έχει σημασία.

 
Στη διάρκεια της ζωής μας μας δίνεται η ευκαιρία πολλές φορές να αποκτήσουμε φίλους και συνήθως το κάνουμε…Είναι όμορφο να έχεις το χάρισμα να ξεκινάς νέες φιλίες, άλλωστε η φιλία δεν έχει ηλικία. Μπορεί να βρεις φίλους στην καινούρια σου δουλειά, στο γυμναστήριο, στο σχολείο των παιδιών σου, σε ένα σπίτι που πήγες καλεσμένη…


 
Όμως εκείνες οι φιλίες που ξεκίνησαν στα μαθητικά θρανία είναι συνυφασμένες με την παιδική αθωότητα, με τις μικρές σκανδαλιές που έγιναν πίσω από τη πλάτη της δασκάλας, με τους πρώτους έρωτες και τις πρώτες εξόδους… με τα μαθητικά ταξίδια που «μέθυσες» από ευτυχία.
Είναι ένα κομμάτι ζωής που δε θα ξεχάσεις ποτέ και πάντα θα το νοσταλγείς.

 
Αυτές οι φιλίες είναι που θα σε κρατούν πάντα νέα…γιατί θα σου θυμίζουν όλες τις νεανικές περιπέτειες που έζησες και θα σε γεμίζουν συναισθήματα ευφορίας.
Πόσο σπουδαίο να έχεις σήμερα εκείνες τις φίλες που κάποτε είχατε τα ίδια κοτσιδάκια , φορέσατε τις ίδιες φούστες, ανταλλάξατε φορέματα και μοιραστήκατε μυστικά που κανείς άλλος δεν γνώριζε….

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο toimerologio.me

 

από Σοφία Κωστάρα