Είναι τόσο όμορφο να μυρίζει το σπίτι μας ωραία! Οι ωραίες μυρωδιές φτιάχνουν τη διάθεση και δημιουργούν μια θετική προσιάθεση για όλα. Γι’ αυτό το να φροντίζουμε ώστε το σπίτι μας και γενικότερα ο χώρος μας να μυρίζει ωραία είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Η νέα σειρά Αρωματικών Χώρου της NEF-NEF Homeware γεμίζει με υπέροχα αρώματα το σπίτι, ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα του χώρου και αλλάζοντας τη διάθεσή σας!
Επιλέγοντας αποστάγματα ευχάριστα στην «μύτη», με νότες ελαφριές, λουλουδάτες, φρουτένιες και ξυλώδεις, η νέα σειρά από Home Fragrances παρασύρει σε ένα όμορφο ταξίδι – σε στιγμές και τόπους -ξυπνώντας γλυκιές αναμνήσεις, χαλαρώνοντας τις αισθήσεις και ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα του χώρου.


Στη νέα συλλογή θα βρείτε δύο ιδιαίτερα αρώματα -χαρούμενα, ευχάριστα, πικάντικα, διεγερτικά και κυρίως κομψά. Το Μαύρο Ρόδι, ένα λουλουδάτο και παράλληλα ξυλώδες άρωμα και το Σύκο, που σε συνδυασμό με την Κανέλα μας χαρίζει ένα ξυλώδες, φρουτένιο και πικάντικο άρωμα.
Η σειρά Home Fragrances της NEF-NEF Homeware περιλαμβάνει αρωματικό κερί, αρωματικό χώρου με στικς, αρωματικό σπρέι χώρου και αρωματικό φακελάκι για αρωματίζει σεντόνια και συρτάρια.

από Σοφία Κωστάρα