«Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι μια παράσταση ύμνος στον έρωτα. Ύμνος στη ζωή. Μια παράσταση που μας θυμίζει την ομορφιά της ζωής. Μιας ζωής που ανήκει σε όλες και όλους. Μιας ζωής πολύτιμης για όλες και όλους. Της δικής μας ζωής.

«Λίγους μήνες πριν, σε απόσταση αναπνοής από θέατρο Άλφα.Ιδέα, εκεί που η παράσταση γεννήθηκε και ζει μέχρι σήμερα, κάποιοι αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh). Μπροστά στα μάτια μας. Δίπλα μας. Σε μια τέτοια δολοφονική πράξη δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε σιωπηλοί και αδιάφοροι. Οφείλουμε να θυμίζουμε πως το δικαίωμα του να ζούμε, να ερωτευόμαστε όπως θέλουμε και ό,τι θέλουμε δεν είναι διαπραγματεύσιμο», αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου.

Οι ηθοποιοί (Λίλα Μπακλέση και Κωνσταντίνος Μπιμπής), οι συντελεστές της παράστασης και οι εργαζόμενοι του θεάτρου Άλφα.Ιδέα, διοργανώνουν μια παράσταση που όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον δικαστικό αγώνα της υπόθεσης.

Λίγα λόγια για την παράσταση


Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα». Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα -όπως συνηθίζει- επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

Αυτή είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Αυτή είναι η συνάντηση που χρωστούσαν ο ένας στον άλλο. Γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, γεμάτη τρυφερότητα και απόρριψη, γεμάτη σύγκρουση και νοσταλγία.

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Πληροφορίες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 21:30

Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον δικαστικό αγώνα της οικογένειας
Τηλ. κρατήσεων: 210 5238742

Θέατρο Άλφα.Ιδέα
Πατησίων 37 & Στουρνάρα 51, Αθήνα
Τηλ: 210 5238742
www.alfaidea.gr

από Μαρία Ιωαννάτου