Αρχική > Τι Νέα; > Οι Ελληνίδες που ξεχώρισε η Μαρέβα Μητσοτάκη ενόψει της νέας χρονιάς (εικόνες)

Οι Ελληνίδες που ξεχώρισε η Μαρέβα Μητσοτάκη ενόψει της νέας χρονιάς (εικόνες)

«Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές». Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, η Μαρέβα Μητσοτάκη ονόμασε τις γυναίκες που ξεχώρισε τη χρονιά που φεύγει, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα παζλ φωτογραφιών στο οποίο περιλαμβάνονται η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, η γκαλερίστα Πέγκυ Ζουμπουλάκη, η διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η σχεδιάστρια του brand Zeus +Dione Λυδία Βουσβούν και η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή. Μοναδική γυναίκα από την πολιτική που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό κολάζ είναι η Μαρία Δαμανάκη, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, η οποία το 2009 ορίστηκε επίτροπος Ναυτιλίας και Αλιείας της Ε.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι τα ονόματα της Μαρίας Δαμανάκη και της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ έχουν ακουστεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

#Repost @zeusndione (@get_repost) ・・・ We welcome the New Year by celebrating the achievement of women that inspire us, who's work and influence spans generations. Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές @greece #womenempowerment Portraits of: Helene Ahrweiler #heleneahrweiler Peggy Zoumboulaki #peggyzoumboulaki Aggeliki Giannakidou #ethnologicalmuseumofthrace Maria Damanaki #mariadamanaki Maria Nafpliotou @marianafpliotou Lydia Vousvouni @lydia.vousvou Maria Kousouni @mariakousouni Maria Sakari @sakkattack7 Captured by @olympiakrasagaki

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on