Οι πρώτες εκπτώσεις της νέας χρονιάς ξεκίνησαν στον πιο ευχάριστο προορισμό shopping, που δεν είναι άλλος από το AVENUE. Μπορεί ο χειμώνας να έχει μπει για τα καλά, όμως το αγαπημένο εμπορικό κέντρο ξεκινάει για άλλη μια χρονιά τις πιο… καυτές χειμερινές προσφορές σε όλα του τα καταστήματα.

Απίστευτα κομμάτια σε απίστευτες τιμές!

Από 14 Ιανουαρίου στο AVENUE θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα με τα αγαπημένα σας κομμάτια σε απίστευτες τιμές, στον πιο άνετο και ζεστό προορισμό για ψώνια! Το υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το JUMBO, το H&M και 60 ακόμα καταστήματα με αγαπημένα brands σας περιμένουν με προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, αξεσουάρ και όχι μόνο. Η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε κομμάτια-κλειδιά αυτού του χειμώνα, είναι εδώ!

Και αν τις καθημερινές δεν προλαβαίνετε να απολαύσετε τις εκπτώσεις, μην ανησυχείτε! Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, το AVENUE θα είναι ανοιχτό για να χαρείτε τα ψώνια σας, τη βόλτα σας και τον καφέ ή το γεύμα σας, με την άνεσή σας!


Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι
Τηλ: 210 6100901

από Μαρία Ιωαννάτου