Αρχική > Featured > Οι απίστευτοι κανόνες που έβαλε στον άντρα της πριν πάει στο bachelor του κολλητού του!

Οι απίστευτοι κανόνες που έβαλε στον άντρα της πριν πάει στο bachelor του κολλητού του!

Μια γυναίκα μόλις έδωσε νέο νόημα στον όρο «υπερπροστατευτικός». Πρόσφατα μια ανήσυχη σύζυγος στράφηκε στο Facebook για να μοιραστεί μια λίστα με περίεργους κανόνες που ο άντρας της έπρεπε να ακολουθήσει αν ήθελε να παρευρεθεί στο bachelor του κολλητού του.

Κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει τίποτε λάθος στο να προσπαθείς να κρατήσεις τον σύζυγό σου μακριά από μπελάδες. Ωστόσο, αυτή η γυναίκα δεν απαίτησε μόνο εκείνον να ακολουθήσει τους συγκεκριμένους κανόνες, αλλά έκανε το ίδιο και από τους φίλους του!

Φυσικά, οι χρήστες του Facebook εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τον «άτυχο» άνδρα. Όσο για την αυστηρή σύζυγο, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να έχει κανέναν έλεγχο πάνω στους άνδρες! Έτσι, έκανε το μόνο πράγμα που μπορούσε: απαγόρευσε στον σύζυγό της να πάει στο bachelor! «Εντάξει παιδιά, έχετε δίκιο. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να τον ελέγξω αφού φύγει από το σπίτι, αποφάσισα ότι δεν θα τον αφήσω να πάει!».

Δείτε τη λίστα με τους κανόνες

1. Όχι ναρκωτικά

2. Όχι τσιγάρα (έχει κόψει το κάπνισμα και δεν θέλω να μπει σε πειρασμό)

3. Όχι αλκοόλ (δεν πίνει και το αλκοόλ οδηγεί σε λάθος επιλογές)

4. Όχι strippers/χορεύτριες/γυναίκες (οι περισσότεροι στο bachelor είναι παντρεμένοι)

5. Όχι γρήγορα αυτοκίνητα -μόνο ταξί

6. Τα κινητά να ειναι συνεχώς ενεργοποιημένα

7. Όχι βρισιές

8. Όλοι να είναι στα σπίτια τους μέχρι τα μεσάνυχτα

9. Μην χτυπήσετε (ούτε ο ένας τον άλλον!)

10. Όχι τζόγος

Τα bachelors αποτελούν πλέον παράδοση. Συνήθως περιλαμβάνουν μια βραδινή έξοδο παρέα με φίλους λίγο πριν από τον γάμο. Αυτές οι τελευταίες στιγμές «ελευθερίας» μπορεί να είναι αμφιλεγόμενες, ειδικά με δεδομένο ότι τα bachelor συνήθως περιλαμβάνουν αλκοόλ και strippers! Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε bachelor είναι έτσι. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που επιλέγουν πιο χαλαρές εξόδους για να γιορτάσουν τις τελευταίες στιγμές τους ως εργένηδες.

Προκαλεί ενδιαφέρον, όπως και πολλά σύγχρονα πράγματα, ότι η ιδέα του bachelor εντοπίζεται στην αρχαία Ελλάδα, ήδη από τον 5ο αιώνα π.Χ. Σύμφωνα με το περιοδικό TIME, πιστεύεται ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες ήταν οι πρώτοι που έκαναν μια γιορτή την τελευταία νύχτα του γαμπρού ως εργένη. Έτρωγαν όλοι μαζί για να τιμήσουν τον φίλο τους και έπιναν στην υγειά του!