Αρχική > Featured > Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Η κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο! Τα πιο συναρπαστικά σημεία του ταξιδιού, οι ξεναγήσεις, η διαμονή, οι εμπειρίες, ειναι αυτά για τα οποία ανυπομονούμε περισσότερο. Αλλά πρώτα, πρέπει να βρούμε έναν οικονομικό τρόπο για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Η αναζήτηση της καλύτερης προσφοράς συνήθως περιλαμβάνει 100 ανοιχτές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή μας και ένα μυαλό… καζάνι! Με δεκάδες εφαρμογές στα χέρια μας που υπηρετούν αυτόν ακριβώς τον σκοπό, μπορούμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Εξάλλου, το θέμα είναι να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα πορτοφόλια μας για τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας.

Αυτές οι 5 δωρεάν εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις φθηνότερες πτήσεις, απευθείας από το κινητό σας!

Skyscanner

Με μηδενικά τέλη κράτησης, αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά πολύ εύκολη στη χρήση. Το Skyscanner παρακολουθεί τα δρομολόγια για τις αγαπημένες σας πτήσεις, φροντίζοντας να σας ειδοποιεί όταν αλλάζει η τιμολόγηση. Θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας για να περιορίσετε τα αποτελέσματα σε πτήσεις που πραγματικά έχουν νόημα για εσάς.

Justfly

Μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που χρησιμοποιούμε είναι το Justfly, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν τις τιμές των πτήσεων για περισσότερες από 150 αεροπορικές εταιρείες. Η βάση δεδομένων ενημερώνεται συνεχώς, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι τιμές είναι σωστές κάθε φορά.

Cheapflights

Η σύγκριση των αεροπορικών εταιρειών για τις φθηνότερες πτήσεις είναι μεγάλη ευκολία, αλλά το να βλέπεις ποιες ημέρες μπορείς να πετάξεις στον προορισμό σου με τις αντίστοιχες τιμές είναι ακόμα πιο φοβερό! Η εφαρμογή δημιουργεί στην ουσία ένα μικρό ημερολόγιο, κάνοντας όλη τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη. Αφού φιλτράρετε τα πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, η εφαρμογή θα σας στείλει στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτηση.

Kiwi

Δεν είστε σίγουροι για τον προορισμό σας; Κανένα πρόβλημα! Το Kiwi σας επιτρέπει να ορίσετε το «παντού» ως προορισμό για να σας δείξει αποτελέσματα από… παντού! Ως μπόνους, αυτή η εφαρμογή διαθέτει τη λειτουργία NOMAD Kiwi, όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για ταξίδια πολλαπλών προορισμών. Ένα από τα πιο φοβερά εργαλεία του Kiwi είναι ο υπολογιστής αποσκευών, που σας επιτρέπει να διαπιστώσετε αν έχετε υπέρβαρο ή αν μπορείτε να πάρετε ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια μαζί σας!

CheapOair

Θέλετε να έχετε τον δικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα πάντα μαζί σας; Το CheapOair παρακολουθεί δωρεάν τις αγαπημένες σας πτήσεις, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να φροντίσετε τις περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την εφαρμογή, όπως την επιλογή θέσεων και την προσθήκη ή πληρωμή των αποσκευών. Έχετε άλλη ερώτηση; Απλά απευθυνθείτε σε έναν από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για μεγαλύτερη ευκολία.