Αρχική > Θέατρο-Χορός > “Όχι” και στην Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο- Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

“Όχι” και στην Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο- Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Η αλήθεια είναι ότι το υποψιαζόμασταν, δεδομένης της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας, και δυστυχώς συνέβη.

Η πολυαναμενόμενη  εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι τον Σεπτέμβριο (28, 29 και 30) στη σκηνή του Ηρώδειου, με έναν δύσκολο θεατρικό μονόλογο, στον οποίο θα υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, ανεστάλη σύμφωνα με τα επιπρόσθετα μέτρα για την Αττική που ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε η Μόνικα Μπελούτσι αποκλειστικά στο infowoman

«Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες» ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Η ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).