Αρχική > Featured > Ο Tom Ford ανακοίνωσε τους 6 καλύτερους σχεδιαστές μόδας για το 2020

Ο Tom Ford ανακοίνωσε τους 6 καλύτερους σχεδιαστές μόδας για το 2020

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων του 2020. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η επαγγελματική ένωση αποκάλυψε τα ονόματα των νικητών με ένα βίντεο στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της, RUNWAY360.

Τρεις έγχρωμοι σχεδιαστές – ο Kerby Jean-Raymond του brand Pyer Moss, ο Telfar Clemens του brand Telfar και ο Christopher John Rogers – πήραν τα έπαθλα στο 50% των κατηγοριών των βραβείων. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των 39 χρόνων του CFDA που την ομάδα των νικητών χαρακτηρίζει πολυμορφία.

Ο Jean-Raymond κέρδισε στην κατηγορία Αμερικανός Σχεδιαστής Αντρικής Σειράς, ενώ ο Clemens τιμήθηκε με το βραβείο Σχεδιαστής Αξεσουάρ της Χρονιάς για τις τσάντες με τα λογότυπα του Telfar, οι οποίες έχουν γίνει πολιτιστικό φαινόμενο από μόνες τους.

Ο Christopher John Rogers εξασφάλισε το βραβείο Αναδυόμενος Σχεδιαστής της Χρονιάς. Ο Pierpaolo Piccioli του Valentino απέσπασε το βραβείο Διεθνής Σχεδιαστής Γυναικείων Συλλογών και το αντίστοιχο βραβείο Ανδρικών Συλλογών απονεμήθηκε στον Kim Jones του Dior.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και πρόεδρος του CFDA, Tom Ford, ανακοίνωσε τους νικητές στο βίντεο που έκανε πρεμιέρα στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του CFDA, Runway360.

Δείτε το βίντεο:

Οι νικητές των βραβείων μόδας CFDA 2020

Αμερικανός Σχεδιαστής/Αμερικανίδα Σχεδιάστρια Γυναικείας Σειράς: Gabriela Hearst

Αμερικανός Σχεδιαστής Ανδρικής Σειράς: Kerby Jean-Raymond, Pyer Moss

Αμερικανός Σχεδιαστής Αξεσουάρ: Telfar Clemens, Telfar

Αμερικανός Aναδυόμενος Σχεδιαστής Της Χρονιάς: Christopher John Rogers

Διεθνής Σχεδιαστής της Χρονιάς Γυναικείων Συλλογών: Pierpaolo Piccioli, Valentino

Διεθνής Σχεδιαστής της Χρονιάς Ανδρικών Συλλογών: Kim Jones, Dior

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @cfda