Αρχική > Featured > Ο Τομ Χανκς αποκαλύπτει τα 5 μυστικά για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Τομ Χανκς αποκαλύπτει τα 5 μυστικά για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ενώ αρκετά ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζουν το ένα μετά το άλλο, ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον είναι παντρεμένοι εδώ και 31 χρόνια! Έχουν περάσει πολλά μαζί και όπως λένε, η αγάπη τους γίνεται όλο και πιο δυνατή. Διαβάζοντας παλαιότερες συνεντεύξεις του ηθοποιού, ανακαλύψαμε τα μυστικά του για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Μην παντρευτείτε πριν τα 30

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Oυίλσον γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Volunteers» το 1985, όπου υποδύονταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Οι ηθοποιοί είχαν μια ρομαντική σχέση, αλλά ο Χανκς ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά και η Ουίλσον ήταν αρραβωνιασμένη. Μόλις 3 χρόνια αργότερα, αφού είχαν μυστική σχέση, ο Χανκς χώρισε τη σύζυγό του και έκανε πρόταση γάμου στην Ουίλσον.

Σήμερα, ο Χανκς λέει ότι διέλυσε τον πρώτο του γάμο επειδή ήταν νέος, παρορμητικός και εργαζόταν όλη την ώρα. Ο Χανκς πιστεύει ότι ένας πραγματικός γάμος πρέπει να είναι μια συνειδητή απόφαση και όχι παρορμητική.

Να κάνετε υποχωρήσεις

Ο Τομ Χανκς ήταν καθολικός και η σύζυγός του Χριστιανή Ορθόδοξη. Επειδή ο Χανκς γνώριζε πόσο σημαντική ήταν η θρησκεία για τη σύζυγό του, άλλαξε την πίστη του. «Έκανα αυτή τη θυσία για τη γυναίκα μου. Η Ρίτα έχει ελληνικές ρίζες και ορθόδοξη πίστη. Πριν παντρευτώ άλλαξα την πίστη μου από σεβασμό προς την οικογένειά της».

Να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, το ζευγάρι έχει περάσει πολλά, αλλά πάντα υποστήριζε ο ένας τον άλλον. Το 1994, όταν ο Χάνκς πήρε το πρώτο του Όσκαρ για την ταινία «Φιλαδέλφεια», ευχαρίστησε τη σύζυγό του από τη σκηνή, λέγοντας: «Είμαι εδώ μόνο επειδή η γυναίκα που έχω διαλέξει μου δείχνει κάθε μέρα τι είναι η αγάπη!».

Το 2015, η Ρίτα Ουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η Ουίλσον εξήγησε ότι φοβόταν πώς θα αντιδράσει ο σύζυγός της και πώς αυτό θα επηρεάσει τη σχέση τους. Η φροντίδα και η υποστήριξη που της παρείχε ο σύζυγός της, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Ευτυχώς, η Ουίλσον κατάφερε να αναρρώσει χωρίς χημειοθεραπεία.

Κάνετε μικρά πάγματα ο ένας για τον άλλον

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον ταξιδεύουν πολύ. Έχουν πάει σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου. Και ακόμα και μετά από τόσα χρόνια γάμου προσπαθούν να κάνουν μικρά, όμορφα πράγματα ο ένας για τον άλλον.

«Βλέπω τη γυναίκα μου ως ερωμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Συχνά αφήνω σημειώματα για εκείνη κοντά στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουζίνα. Έχω επίσης τη συνήθεια να της στέλνω μια φωτογραφία από την ημέρα μου. Φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου, όταν εκείνη δεν είναι μαζί μου. Νομίζω ότι της αρέσει», αναφέρει ο ηθοποιός.

Βρείτε το άλλο μισό σας

Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν συχνά να ανακαλύψουν το μυστικό του γάμου του Τομ Χανκς με τη Ρίτα Ουίλσον. Εκείνος απλά γελάει και λέει: «Το μυστικό μου για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι απλώς ότι παντρεμένος με τη σωστή γυναίκα. Στάθηκα τυχερός με την υπέροχη Ρίτα Ουίλσον. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο!».