Αρχική > Θέατρο-Χορός > Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Παλλάς – Δείτε τις μεταμορφώσεις του σε 19”

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Παλλάς – Δείτε τις μεταμορφώσεις του σε 19”

Ένας περφόρμερ που με το ταλέντο του προσφέρει κάθε φορά με τις εμφανίσεις του μοναδικές στιγμές στον κόσμο που συρρέει για να τον απολαύσει στη σκηνή.
Ο Τάκης Ζαχαράτος ένας από τους πιο χαρισματικούς ελληνες περφόρμερ έρχεται στη σκηνή του Παλλάς με την παράσταση «Ζω για σένα», που κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου στο θέατρο Παλλάς με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hmPBSGF1qVA

Το στοίχημα

Η νέα παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου θα παρουσιάζεται Δευτερότριτα, παράλληλα με το «Ωνάσης τα θέλω όλα» και θα είναι ένα θέαμα που θα αποτελείται από τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ.
Στην παράσταση αυτή ο Τάκης Ζαχαράτος θα καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.
Το Τάκη Ζαχαράτο θα πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Την σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφία Σπυράτου.
Ο Τάκης Ζαχαράτος υπόσχεται την πιο τρελή εορταστική σύνοδο κορυφής γέλιου, όπου συναντιούνται οι «ασυνάντητοι» & συνδυάζονται τα «ασυνδύαστα». Μία γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας.

Info

«Ζω για σενα» με τον Τάκη Ζαχαράτο
Κείμενο: Τάκης Ζαχαράτος /Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου / Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης / Κοστούμια: Φιλίτσα Νικολαΐδη / Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης / Βοηθός χορογράφου: Αλέξανδρος Κεϊβάναη / Τραγούδι: Πάνος Ζώης
Μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο, παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν: Αλέξανδρος Κεϊβάναη, Έλενα Κέκκου, Γιούργκεν Κυριάκης, Μαργαρίτα Κώστογλου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νατάσα Σαραντοπούλου, Στράτος Χατζηδάκης, Αλέξανδρος Ψυχράμης και άλλοι.
Ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα» που κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου στο θέατρο Παλλάς
ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ – «ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» από 17 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 20:30 για 8 εορταστικές παραστάσεις / Διάρκεια παράστασης : 120’ (Με διάλειμμα) / Τιμές εισιτηρίων: 100 – 15 ευρώ