Αρχική > News > Ο Ralph Lauren δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Ο Ralph Lauren δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Πολλοί είναι οι διάσημοι του πλανήτη που βοηθούν στην καταπόλεμηση του κορωνοϊού. Μετά την Κιάρα Φεράνι, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Armani, ο οίκος μόδας Ralph Lauren συμβάλλει στη μάχη αυτή και μάλιστα πολύ γενναιόδωρα καθώς προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, το «Ralph Lauren Corporate Foundation» ανακοίνωσε πως θα δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοιού που μαστίζει αυτή τη στιγμή όλο τον πλανήτη. Τα χρήματα θα διοχετευθούν σε υπαλλήλους και εταιρείες που ασχολούνται με την πανδημία.

«Στον πυρήνα της εταιρείας μας, υπήρχε πάντα το πνεύμα της ενότητας που εμπνέει και τη δημιουργικότητά μας, την αυτοπεποίθησή μας και περισσότερο την υποστήριξη που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τις προηγούμενες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα ποτέ δεν πτοήθηκε. Πιστεύουμε πως ανεξάρτητα από το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας. Για αυτόν τον λόγο αναλαμβάνουμε δράση για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας και τις κοινότητες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», δήλωσε ο Ralph Lauren.