Αρχική > Τι Νέα; > Ο γοητευτικός πρωθυπουργός του Καναδά έχει γίνει το viral των τελευταίων ωρών. Γιατί;

Ο γοητευτικός πρωθυπουργός του Καναδά έχει γίνει το viral των τελευταίων ωρών. Γιατί;

τριντό μπλουζάκι

Ένα μπλουζάκι είναι η αιτία που ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό έχει γίνει το σημερινό viral.

Στην Ισλανδία από ό,τι φαίνεται αγαπούν πολύ τον νεαρό πολιτικό. Τόσο που τον έκαναν μπλουζάκι. Και η κίνησή τους αυτή έχει αποσπάσει χιλιάδες θετικά και αρνητικά σχόλια!

Θα μου πείτε ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που γίνεται μπλουζάκι, γιατί τόσος ντόρος;

Και εδώ είναι που έρχεται το σχέδιο της συγκεκριμένης μπλούζας για να εξοργήσει, χαροποιήσει, ευχαριστήσει ή οτιδήποτε κι αν προκαλέσει.

Στο λευκό T-shirt, λοιπόν, το οποίο διατίθεται προς πώληση αναγράφεται Canada (Καναδάς) και παρουσιάζονται ο πρωθυπουργός της χώρας χωρίς μπλούζα με γραμμωμένους κοιλιακούς, μία αρκούδα, χήνες και μία άλκη.

Το t-shirt πωλείται στο Ρέικιαβικ, της Ισλανδίας και το ανακάλυψε ένας φίλος του Καναδού ραδιοφωνικού παραγωγού, Μπιλ Κάρολ. Μόλις φωτογράφισε το T-shirt και ανάρτησε τη φωτογραφία στο Twitter, φυσικά αυτή έγινε viral!

Τώρα όλοι θέλουν το δικό τους T-shirt Canada με τον Τριντό χωρίς μπλούζα.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά, καθώς δεν τους άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εκπροσωπείται ο Καναδάς και η απεικόνιση του Καναδού πρωθυπουργού.

Εσείς τι γνώμη έχετε;

O πρωθυπουργός του Καναδά γίνεται κόμικ από την Marvel!

«Οι επικρίσεις σου δε βοηθούν» είπε ο Καναδός πρωθυπουργός στον Ντι Κάπριο!

H υπεύθυνη Πολιτιστικών Σχέσεων της Πρεσβείας του Καναδά μάς μιλά για την Εβδομάδα Καναδικού Κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη Ελλάδος