Αρχική > Celebrities > Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση μίλησε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο τους

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση μίλησε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο τους

OΑλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ή εν συντομία Ντόντα, μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Αθηνά Ωνάση το 2016.ο

Ο ίδιος υποστηρίζει: «Ήμασταν παντρεμένοι για περισσότερο από 10 χρόνια, το οποίο αποδεικνύει ότι ο γάμος μας είχε ισχυρές βάσεις» και συνέχισε λέγοντας: «Η Αθηνά φέρθηκε καλά τόσο σε εμένα, όσο και στην κόρη μου, αλλά τώρα αλλάξαμε σελίδα».

Όντας παντρεμένος πλέον με την Ντενίζ Σεβέρο, ο Ντόντα μίλησε με ευγένεια για την Αθήνα και τον διττό ρόλο της ως μητριά και σύζυγος.

O Ντόντα και η αποκαλυπτική βιογραφία του Μανθεάκη

Σύμφωνα με το neoskosmos.com, ο Ντόντα δεν έχει διαβάσει την αποκαλυπτική βιογραφία του Αλέξη Μανθεάκη που αφορά τον συσχετισμό του με το βελγικής καταγωγής «call girl» που συναντούσε στα κρυφά σε sex clubs, αυτοκίνητα και σε ερωτικές φωλιές. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ενδιαφέρεται να διαβάσει το βιβλίο με τίτλο «Αθηνά Ωνάση: Ο κόκκινος φάκελος». Τόνισε ότι δεν εμπιστεύεται τα «fake news».

Η θέση του Μανθεάκη στην οικογένεια

Ο Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος και σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση – Ρουσέλ, συνάντησε για πρώτη φορά την Αθηνά, όταν εκείνη ήταν 13 ετών και στάθηκε στο πλάι της οικογένειας σε πολυάριθμες δικαστικές υποθέσεις ως ο μοναδικός τους μάρτυρας. Στο πλάι της Αθηνάς στάθηκε και προσφάτως, όταν η κληρονόμος υποβλήθηκε σε διατροφή τεραστίου ύψους, επειδή εγκατέλειψε τον σύζυγό της.