Η Κέιτ Μίντλετον διανύει τους τελευταίους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης και οι φήμες ότι περιμένει δίδυμα φουντώνουν όλο και περισσότερο. Ωστόσο, ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ έδωσε το παρών στην τελετή απονομής βραβείων σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει βοήθεια η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα. Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ», ανέφερε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Telegraph, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέφερε επίσης: «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».


Τέλος, δεν δίστασε να αστιευτεί για τις μαγειρικές του ικανότητες, λέγοντας: «Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε -ούτε εγώ τα δοκιμάζω».

από Μαρία Ιωαννάτου