Αρχική > Celebrities > Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Στις 27 Νοεμβρίου ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Μέγκαν Μαρκλ και από τότε τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την προσωπική ζωή των μελλόνυμφων. Εκείνο όμως που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα, είναι ότι το ζευγάρι είχε νωρίτερα επισκεφθεί τον τάφο της Νταϊάνας, της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Daily Star, ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του τον τάφο της μητέρας του για να ζητήσει την «ευλογία» της για τον επικείμενο γάμο του. Μάλιστα, το ζευγάρι σκοπεύει να επισκεφθεί ξανά τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από τη γαμήλια τελετή στις 19 Μαΐου.

«Ο Χάρι έχει ήδη πάει τη Μέγκαν στο Άλθορπ, αλλά θα πάνε μία ακόμα φορά πριν από τη μεγάλη μέρα. Η Μέγκαν επιθυμούσε να δει τη Νταϊάνα και να μιλήσει μαζί της. Νομίζω ότι ο Χάρι ζήτησε σιωπηλά από τη μαμά του την ευλογία της για να παντρευτεί τη Μέγκαν», αποκαλύπτει ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα.

Όταν έχασε τη μητέρα του, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν μόλις 12 ετών και όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το τραγικό συμβάν. Μετά το θανατηφόρο ατύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, η 36χρονη πριγκίπισσα Νταϊάνα τάφηκε στο πατρικό της αγρόκτημα στο Άλθορπ που πλέον βρίσκεται στην κατοχή του αδελφού της.