Αρχική > Gossip > Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Το αυτοκίνητο της Αμαλίας δεν υπάρχει πια»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Το αυτοκίνητο της Αμαλίας δεν υπάρχει πια»

Στην Αμερική ταξίδεψε εσπευσμένα η  Τζένη Μπαλατσινού καθώς η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου (καρπός του έρωτά της με τον Πέτρο Κωστόπουλο) είχε σοβαρό τροχαίο στην Αμερική όπου ζει και εργάζεται. Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε ότι το αυτοκίνητο όπου επέβαινε η Αμαλία διαλύθηκε. Και ότι η Αμαλία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για σπασμένα πλευρά, όπως τους αποκάλυψε ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως μίλησε με την Τζένη Μπαλατσινού μέσω μηνυμάτων, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία μίλησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο αποκάλυψε “Εγώ μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μου είπε πως δεν ίσχυαν όσα γράφτηκαν, τα τόσα έντονα. Ηταν σοβαρό το τροχαίο. Δεν υπάρχει το αυτοκίνητο. Ακόμα μου είπε ότι η Αμαλία ήταν στο ξενοδοχείο με τη μητέρα της, όχι σε κέντρο αποκατάστασης και πως έκανε χειρουργική επέμβαση 20 λεπτών για τα σπασμένα πλευρά”.

Διαβάστε επίσης: 

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρεις του σοβαρού τροχαίου

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη της μετά το τροχαίο