Αρχική > Featured > Ο Πάουλο Κοέλιο ζητά συγγνώμη για τα σεξιστικά σχόλια Μπολσονάρου κατά Μπριζίτ Μακρόν

Ο Πάουλο Κοέλιο ζητά συγγνώμη για τα σεξιστικά σχόλια Μπολσονάρου κατά Μπριζίτ Μακρόν

«Χίλιες φορές συγγνώμη» ζήτησε ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του Ζαΐχ Μπολσονάρου προς τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ενστερνίστηκε μέσω Facebook ένα προσβλητικό σχόλιο σε βάρος της Μπριζίτ Μακρόν, στο τελευταίο επεισόδιο ενός φραστικού πολέμου μεταξύ των δύο ανδρών, που έφερε το θέμα των πυρκαγιών στον Αμαζόνιο.

«Συγγνώμη, χίλιες φορές συγγνώμη»

«Είναι ένα κάπως θλιβερό βίντεο για να ζητήσω συγγνώμη από τους Γάλλους φίλους μου για την κρίση, θα έλεγα για την υστερία του Μπολσονάρου σχετικά με τη Γαλλία, τον πρόεδρο της Γαλλίας, τη γυναίκα του προέδρου της Γαλλίας», δηλώνει στα γαλλικά ο Πάουλο Κοέλιο σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Την ώρα που η Αμαζονία φλέγεται, δεν έχουν κανένα επιχείρημα και το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλλουν, να αρνούνται, να λένε ό,τι τους κατέβει για να αποφύγουν να αναλάβουν την ευθύνη τους», πρόσθεσε ο συγγραφέας μιλώντας για τους Βραζιλιάνους ηγέτες.

«Είναι μια ζοφερή στιγμή στη Βραζιλία, θα περάσει όπως περνάει η νύχτα (…) και σας ζητώ συγγνώμη», κατέληξε ο συγγραφέας.

Δείτε το βίντεο: