Τραγούδια – αξίες και απρόσμενες μουσικές εκπλήξεις είναι μερικές μόνο από τις υποσχέσεις που καλείται να τηρήσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι ο ταλαντούχος δημιουργός και ερμηνευτής Παντελής Κυραμαργιός. Την ομορφιά της μουσικής θα εξαπλώσει με την περιοδεία του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και εμείς με την σειρά μας υποσχόμαστε να είμαστε εκεί!Η πορεία του ερμηνευτή

Μετά από μια σειρά χειμερινών εμφανίσεων που ξεχώρισαν και λίγες μέρες μετά την κεντρική καλοκαιρινή συναυλία του, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στα Λιπάσματα Δρεπετσώνας, με την Αθηνά Κοντοδήμα και τον Γιάννη Κότσιρα, o Παντελής Κυραμαργιός δίνει ραντεβού με το κοινό σε νησιά και άλλα πανέμορφα σημεία της Ελλάδας για να γεμίσει τις βραδιές με τα τραγούδια του αλλά και κομμάτια άλλων δημιουργών που ίδιος αγαπά ιδιαίτερα.

Αμοργός, Σύμη, Ρόδος, Κυπαρίσσι Λακωνίας, Ελαφόνησος και Λίμνη Τριχωνίδα είναι οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας του ταλαντούχου δημιουργού και ερμηνευτή, ο οποίος μαζί με ομάδα εξαιρετικών μουσικών υπόσχεται σε όσους βρεθούν κοντά του ένα πρόγραμμα απρόσμενο και συναρπαστικό!


«Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την πορεία του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση θα συναντηθεί κι αυτή τη φορά με το κοινό για να δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη από τη δύναμη και την ομορφιά των τραγουδιών.

Τι ετοιμάζει για εμάς ο ερμηνευτής

Εκτός από τα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας, η βραδιά κρύβει και πολλές εκπλήξεις: ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ, γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη και αναπάντεχα mashups.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

  • 31/7 Αμοργός Acoustic trio
  • 3/8 Σύμη full band
  • 4/8 Ρόδος acoustic trio
  • 7/8 Κυπαρίσσι Λακωνίας acoustic trio
  • 10/8 Ελαφόνησος acoustic trio
  • 22/8 Lake party, Λίμνη Τριχωνίδας full band

από Ευγενία Κολοβού