Τα βιβλία ήταν πάντα η μεγάλη μας αγάπη, αλλά τώρα η Gucci έρχεται να μας κάνει να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο! Ο διάσημος οίκος μόδας άνοιξε το βιβλιοπωλείο Gucci Wooster, σε ένα παραμυθένιο οίκημα από τούβλα στην οδό 375 West Broadway. Αν λοιπόν ταξιδέψετε μέχρι το «Μεγάλο Μήλο», βάλτε και αυτό στη λίστα με τα αξιοθέτα που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε!Μια όαση για τους βιβλιόφιλους

Το βιβλιοπωλείο αυτό αποτελεί μια χαλαρή γωνιά ανάγνωσης που προορίζεται να φιλοξενήσει τους πελάτες που επιθυμούν ένα άνετο μέρος για να καθίσουν και να ξεκουραστούν από τα ψώνια τους, καθώς και για παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Διαθέτει πολυτελείς εκδόσεις, συλλεκτικά περιοδικά που ξεκινούν από 20 δολάρια, σπάνια τεύχη της αμερικανικής Vogue, αλλά και παλαιότερες εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει ο οίκος και μερικές από αυτές αγγίζουν τα 1.000 δολάρια!


Η πρώτη διαφήμιση για το βιβλιοπωλείο είχε γίνει από τον σχεδιαστή του οίκου, Αlessandro Michelle, ο οποίος κατά τη διάρκεια του fashion show για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017/2018 έδωσε στα μοντέλα του να κρατούν πάνινες τσάντες βιβλιοπωλείου, οι οποίες είχαν πάνω τίτλους από μυθιστορήματα της Τζέιν Όστιν, ενώ στην πασαρέλα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 από τα ηχεία ακούγονταν αποσπάσματα από βιβλία.

από Μαρία Ιωαννάτου