Αρχική > Featured > Ο οίκος Balenciaga θα παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν του σε μορφή video game
%ce%bf-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-balenciaga-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b90

Ο οίκος Balenciaga θα παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν του σε μορφή video game

Στις 6 Δεκεμβρίου ο οίκος Balenciaga θα αποκαλύψει το “Afterwold: The Age of Tommorow”, ένα video game που λαμβάνει χώρα το 2031 και μέσα από αυτό θα παρουσιαστεί η νέα κολεξιόν για το Φθινόπωρο 2021 του Demna Gvasalia.

Την αλληγορική αυτή περιπέτεια συνθέτουν σκηνικά και χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με την τελευταία τεχνολογία στα video games, ενώ σύμφωνα με τον γαλλικό οίκο, το Afterwold θα σπάσει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο τριδιάστατο video project που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Αυτή η ασυνήθιστη παρουσίαση είναι η νέα εναλλακτική του Gvasalia, ο οποίος δέχθηκε διθυραμβικά σχόλια στην τελευταία εβδομάδα μόδας του Παρισιού, παρουσιάζοντας ένα fashion film αφιερωμένο στο τραγούδι του Corey Hart “I’m wearing sunglasses at night”, με τις δημιουργίες της pre-collection του να εμφανίζονται στους σκοτεινούς δρόμους του Παρισιού.

View this post on Instagram

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

«Ένας ήρωας avatar θα κινείται μέσα σε περιφερειακές ζώνες ενώ έχει σαν κίνητρο διάφορα tasks», εξήγησε εκπρόσωπος του οίκου Balenciaga για το video game στο WWD. «Το θέμα της κολεξιόν είναι η μοίρα της ανθρωπότητας μέσα από ένα διαδραστικό ταξίδι. Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται πως καταρρέει αρχικά, όμως απέχει πολύ από αυτή τη δυστοπική οπτική, καθώς σιγά σιγά η φύση και η βιομηχανία επανέρχονται σε μια πιο υγιή ισορροπία».

Παρά το γεγονός πως ο Gvasalia απέχει από τα φαντασμαγορικά shows λόγω της πανδημίας, ο ίδιος σχεδιάζει να κάνει το επόμενο show του για την επιστροφή του Balenciaga στην haute couture τον Ιούλιο, έχοντας πάντα σκοπό να εκπλήσσει με κάθε του εγχείρημα. «Η μόδα έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Προσωπικά θέλω να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα αλλιώς», ανέφερε.

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @balenciagaworldwide

%ce%bf-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-balenciaga-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b90 %ce%bf-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-balenciaga-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b92

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%bf-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-balenciaga-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b94