Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν επίγειο παράδεισο! Ο λόγος για την πολυτελή βίλα του Ντόναλντ Τραμπ στον Άγιο Μαρτίνο την οποία διαθέτει προς ενοικίαση μέσω Airbnb. Μάλιστα, o Αμερικανός Πρόεδρος έχει κερδίσει έως και 3 εκατ. δολάρια από το ακίνητο το διάστημα 2014-2018, σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες.Διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, θερμαινόμενη πισίνα σχεδόν δίπλα στη θάλασσα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και υπαίθριο μπιλιάρδο. Στην κουζίνα υπάρχει ιδιωτικός σεφ και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας. Το χρυσό και το μάρμαρο πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση, ενώ στα καθιστικά κυριαρχούν οι φλοράλ λεπτομέρειες.


Όποιος θα ήθελε να νιώσει «Ντόναλντ Τραμπ» για μία μέρα θα έπρεπε να δώσει 11.418 δολάρια μέχρι την περασμένη Τετάρτη, όπου η εταιρεία που είχε αναλάβει τη διαχείριση του ακινήτου, αναγκάστηκε να κατεβάσει την αγγελία από την πλατφόρμα μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Εκτός από τη δυνατότητα ενοικίασης, το ακίνητο διατίθεται προς πώληση από την Sotheby’s. Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητούσε αρχικά 28 εκατ. δολάρια για το σπίτι, αλλά έκτοτε έχει ρίξει την τιμή στα 16,9 εκατ. δολάρια.

από Μαρία Ιωαννάτου