Αρχική > Celebrities > Ο Νίκος Γαλανός σε σπάνια έξοδο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του (εικόνες)

Ο Νίκος Γαλανός σε σπάνια έξοδο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του (εικόνες)

Ύστερα από αρκετό διάστημα απουσίας από τη δημοσιότητα, ο Νίκος Γαλανός πρωταγωνίστησε τον χειμώνα που πέρασε στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο». Σεμνός, διακριτικός, κύριος με τα όλα του, επιλέγει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του στο Βεάκειο Θέατρο το βράδυ της Τετάρτης, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά και μετά το τέλος της στα παρασκήνια.

Μπορεί να τους χωρίζουν 30 χρόνια αλλά το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Η 43χρονη Έλενα Σαγανά έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο του ηθοποιού, όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από τις φωτογραφίες που και οι δύο φαίνονται χαλαροί και ευδιάθετοι.

Ποια είναι η Έλενα Σαγανά

Η Έλενα Σαγανά ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στη συνέχεια έγινε σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων. Εκτός από όμορφη είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία σε συνέντευξή της σε περιοδικό αυτοκινήτου έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε αυτό το ανδροκρατούμενο επάγγελμα.