Αρχική > Τι Νέα; > Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει γενέθλια και αποκαλύπτει την ηλικία του στο Instagram (εικόνα)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει γενέθλια και αποκαλύπτει την ηλικία του στο Instagram (εικόνα)

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, που σε ανάρτησή του στο Instagram αποκαλύπτει και την ηλικία του.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με φόντο την Πολιτική Προστασία, o Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει ότι σήμερα γίνεται 52 ετών και συνεχίζει: «Και στα 52 τα έχεις μάθει όλα! Να ιεραραρχείς προτεραιότητες και προκλήσεις, να παίρνεις άμεσες αποφάσεις, να έχεις κάθε μέρα λόγο, αιτία και στόχο, να μην έχεις δικαιολογίες, να μην κάνεις δεύτερες σκέψεις, να μην έχεις απορίες για το πού είσαι και πού πας, για το τι θέλεις και τι σε θέλει, για το τι πραγματικά σου λείπει και τι μπορεί να του λείπεις, για το αν τελικά χρωστάς και αν σου χρωστάνε».

View this post on Instagram

A post shared by Νίκος Χαρδαλιάς 🇪🇺🇬🇷 (@nickhardgr) on

52 λοιπόν σήμερα και πέρασε κιόλας ένας χρόνος!

Και τι χρόνος! Απίστευτος χρόνος! Όλα τρέχουν, συμβαίνουν, εξελίσσσονται, τα πάντα όλα! Τόσο εκρηκτικός χρόνος, τόσο διαφορετικός, τόσο αναπάντεχος, σε προκλήσεις ευθύνης, σε μικρά και μεγάλα στοιχήματα. Ένας χρόνος, 365 ημέρες που τα πάντα μπορεί να άλλαξαν στη ζωή μου, αλλά ένα παραμένει μοναδικά αδιαπράγμάτευτο. Αυτή η μαγεία της αγάπης σας και της στήριξής σας, που σε καθε περίσταση με κάνει δυνατό, γίνεται η απόλυτη μυστική μου, καθημερινή κινητήρια δύναμη, διαλύει κάθε μου λύπη, έγνοια και ενδοιασμό μου. Με βοηθάει να μπορώ να μένω αξιοπρεπής, αλλά και απερίσπαστος να κάνω αυτό που στη ζωή μου έχω σαν απόλυτη προτεραιότητα και μου αρέσει όσο τίποτε αλλο, το να παλεύω για να είμαι χρήσιμος. Και εσείς χρόνια τώρα γνωρίζετε και πόσο μου αρέσει να παλεύω και μου αναγνωρίζετε πως ναι, αν μη τι αλλο ξέρω να παλεύω…

52 λοιπόν σήμερα και σας ευχαριστώ! Από χθες το βράδυ αργά, τα μηνύματά σας, οι ευχές σας κάνουν για άλλη μια φορά τη σημερινή μου μέρα ξεχωριστή, όμορφη και μαγική».

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @nickhardgr