Αρχική > Featured > Ο νέος Αστέρας στη Βουλιαγμένη άνοιξε τις πόρτες του – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Ο νέος Αστέρας στη Βουλιαγμένη άνοιξε τις πόρτες του – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Τις πόρτες του για το κοινό άνοιξε το εμβληματικό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, την Παρασκευή 29 Μαρτίου. Το Four Seasons Astir Palace πρόκειται να μεταφέρει την αθηναϊκή ριβιέρα σε μια νέα εποχή.

Με 303 δωμάτια, περισσότερα από 2.000 έργα τέχνης στους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόρια, μπαρ, ιδιωτικές παραλίες, πισίνες, γήπεδα τένις και μπάσκετ και ένα εντυπωσιακό σπα, το ξενοδοχείο μπήκε δικαίως στη λίστα του Forbes με τα 19 «Hottest new hotels of 2019».

«Οι ιδανικές διακοπές δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμες»

«Είναι μια μέρα ορόσημο για πολλούς λόγους, καθώς καλωσορίζουμε τους πρώτους μας επισκέπτες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Με το προνόμιο να βρισκόμαστε μόλις 30 λεπτά μακριά από την Ακρόπολη και το Αεροδρόμιο, οι ιδανικές διακοπές δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμες. Είτε επιλέξετε να μείνετε μαζί μας για ένα σύντομο διάλειμμα, είτε να περάσετε μερικές εβδομάδες διακοπών, περιηγηθείτε στα αξιοθέατα αυτού του τόπου και βυθιστείτε στη γοητεία και τη διασκέδαση που προσφέρει η Αθηναϊκή Ριβιέρα», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Sam Ioannidis, ο οποίος βρίσκεται στη Four Seasons για 27 χρόνια.

Ο παλιός Αστέρας ήταν τα καλοκαίρια σημείο συνάντησης για τους εύπορους Αθηναίους επί πολλές δεκαετίες, ενώ είχε κατά καιρούς προσελκύσει διάσημους καλεσμένους από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο τελευταίος του υψηλός φιλοξενούμενος ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα.