Αρχική > Celebrities > Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει με την ψυχή του μετά την εγχείρηση καρδιάς και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει με την ψυχή του μετά την εγχείρηση καρδιάς και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Στις αρχές του περασμένου μήνα ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην καρδιά. Το συγκρότημα ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκειμένου να δώσει στον Τζάγκερ τον χρόνο που χρειάζεται για να αναρρώσει.

Σήμερα, ο γερόλυκος της ροκ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο φαίνεται να χορεύει με την ψυχή του! Στα 75 χρόνια του και ύστερα από ένα σοβαρό χειρουργείο τα δίνει όλα, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι στο μυαλό! Οι απανταχού θαυμαστές τον αποθέωσαν, δανειζόμενοι τον στίχο «κινείται σαν τον Τζάγκερ» από το συγκρότημα Maroon 5.

Το μήνυμα πριν από την εγχείρηση

«Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή», ήταν το μήνυμα του Μικ Τζάγκερ. Το είπε και το έκανε. Επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ!

Δείτε το βίντεο: