Αρχική > Celebrities > Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει γεύματα σε όσους πλήττονται από τον κορωνοϊό

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει γεύματα σε όσους πλήττονται από τον κορωνοϊό

Ηθοποιοί του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες και φιλάνθρωποι, ενώνουν τις δυνάμεις τους στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Apple καθώς και το Ίδρυμα Ford μέσω του οργανισμού America’s Food Fund (Αμερικανικό Ταμείο Τροφίμων), έχουν συγκεντρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια για τις κοινότητες στις ΗΠΑ που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Ντι Κάπριο είναι συνιδρυτής του ιδρύματος μαζί με τη χήρα του Στιβ Τζομπς, Λόρενς Πάουελ Τζομπς, όπου μαζί με την Apple και το ίδρυμα Ford, συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία θα διατεθούν για την καθημερινή σίτιση οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, ηλικιωμένων ανθρώπων, εργαζομένων που είναι αντιμέτωποι με απολύσεις και παιδιών που βασίζονται στα προγράμματα σχολικών γευμάτων.

Η Apple και το Ίδρυμα Ford μάλιστα, θα ενισχύσουν το πρόγραμμα με νέα κεφάλαια. «Σε αυτή την κρίση, οργανώσεις όπως οι World Central Kitchen και Feeding America εμπνέουν όλους μας με την ακλόνητη δέσμευσή τους να σιτίσουν τα πιο ευάλωτα άτομα που έχουν ανάγκη» δήλωσε ο ΝτιΚάπριο.

Η οργάνωση διανέμει 100.000 φρέσκα γεύματα καθημερινά σε επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που βρίσκονται σε καραντίνα και σε ευάλωτες κοινότητες μέσω διανομέων και συνεργαζόμενων εστιατορίων στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Όκλαντ, τη Νέα Ορλεάνη, το Λιτλ Ροκ και την Ουάσινγκτον. Μεταξύ αυτών που έκανε δωρεά, ήταν και η Όπρα Γουίνφρεϊ που έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια.