Αρχική > Featured > Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα (εικόνες)

Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα (εικόνες)

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα και ο Λευκός Οίκος στολίστηκε με λαμπερές γιρλάντες, φώτα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, ακόμα και συνθήματα κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν φυσικά εκεί για να επιβλέπει τις εργασίες, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από το εσωτερικό του επιβλητικού κτιρίου.

Το βίντεο έχει διάρκεια ενός λεπτού και δείχνει τη Μελάνια Τραμπ ντυμένη με μαύρα ρούχα να περπατά ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια και γενικότερα να επιβλέπει τις εργασίες διακόσμησης.

Χαρακτηριστικά είναι τα στολίδια που φέρουν το σύνθημα της εκστρατείας της Μελάνια Τραμπ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού «Be Best», καθώς και στεφάνι από μολύβια που επίσης αναγράφουν «Be Best».

Χθες, μάλιστα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας: «Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές από τις ΗΠΑ που εργάζονται σκληρά για τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Ανυπομονώ να τη δω ολοκληρωμένη».

Δείτε το βίντεο: