Αρχική > Εικαστικά > Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (26-28/6)

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (26-28/6)

Kostis Maraveyas_16197760564Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας για τρίτη χρονιά στον Κήπο του Μεγάρου στήνει ένα από τα θρυλικά πάρτι του, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Με τη γνωστή πλέον ενέργεια που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ αλλά και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας μάς παρασύρει στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (26-28 Ιουνίου) στις 9:00 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου, θα φτιάξει και πάλι το soundtrack του καλοκαιριού μας, γεμάτο κέφι, χορό και υπέροχες μουσικές στιγμές με την υπογραφή του.

Στον πιο δροσερό κήπο της πρωτεύουσας, καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους, ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας χαρίσει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας», αλλά και από τις συναυλίες του στον Κήπο τα δύο τελευταία καλοκαίρια. Στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού υπάρχουν όμως και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του.

Ήδη τα εισιτήρια και για τις τρεις συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια εξαντλήθηκαν! Για τον λόγο αυτό, περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα πωλείται στην είσοδο του Κήπου από τις 19:00 την ημέρα κάθε συναυλίας, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ

Πληροφορίες στο τηλ. 210 72 82 333 και στην ιστοσελίδα www.megaron.gr

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

115 21 Αθήνα