Αρχική > Εικαστικά > Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μουσικό ταξίδι στο Αεροδρόμιο της Αθήνας (30/11)

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μουσικό ταξίδι στο Αεροδρόμιο της Αθήνας (30/11)

Μαραβέγιας Fly me to the Moon

Among the Stars «συνέχεια» και ο δημοφιλής τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας αφήνει το «Κατάστρωμα» και φέρνει τις «αποσκευές» του στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Από Pε Mατζόρε μέχρι Ρε Μινόρε, οι νοσταλγικές του μελωδίες μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας ταξιδεύουν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 12:00-13:00, στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, που μετατρέπεται σε μουσική σκηνή. Κιθάρες, τύμπανα και κρουστά στήνονται από νωρίς και προετοιμάζονται να πλαισιώσουν τον αγαπημένο ερμηνευτή Κωστή Μαραβέγια. Ο κατεξοχήν καλλιτέχνης των ζωντανών εμφανίσεων, σκοπεύει να απογειώσει τη διάθεση των επιβατών και των επισκεπτών και να παρασύρει το κοινό στο τραγούδι. Με μουσική που συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία και με την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, το πρώτο «ταξίδι» της ημέρας θα το κάνουμε μαζί του!

Ακόμη κι αν η πτήση σας είναι απογευματινή, κάντε το αεροδρόμιο προορισμό και ελάτε νωρίτερα για να απολαύσετε τον ξεχωριστό μας καλεσμένο και τη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Οι Συντελεστές:

Κωστής Μαραβέγιας: τραγούδι, ακορντεόν, πιάνο, πλήκτρα, κιθάρα

Νίκος Αγγλούπας: μπάσο

Δημήτρης Σταρίδας: τρομπόνι, πλήκτρα

Άγγελος Αγγελίδης: κιθάρες

Κρίτωνας Μπελλώνιας: τύμπανα, κρουστά

Το «Among the Stars» αποτελεί ενότητα του project «Fly me to the Moon», η οποία φιλοδοξεί να φέρει αγαπημένους καλλιτέχνες κοντά στο κοινό του αεροδρομίου. To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.