Αρχική > Featured > Ο Κωστής Μαραβέγιας σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι στην Πλατεία Νερού

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι στην Πλατεία Νερού

Ο ήλιος θα έχει ανατείλει από τις 06:02. Δίπλα στο κύμα, με φεγγαράδα γεμάτη, βάρκες στο γιαλό με λιμάνι την καρδιά μας και μια γεμάτη πλατεία-κατάστρωμα. Ο ήλιος θα δύσει στις 20:49. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Χορτασμένοι από αγάπη και φως.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται το Σάββατο 16 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού για μία τρίωρη συναυλία στην καρδιά του καλοκαιριού. Η συναυλία θα ξεκινήσει με τον Γιάννη Μαργάρη και τον Γιώργο Ζιώρη, που μαζί με τη μπάντα τους θα αποτελέσουν το πιο ζεστό καλωσόρισμα της βραδιάς.

Αμέσως μετά στη σκηνή θα ανέβει η ζαργάνα του Παγασητικού, Ρένα Μόρφη (a.k.a. Σούλη Ανατολή), η οποία έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη επιτυχία «Όταν σου χορεύω» και το ολοκαίνουργιο single «Αμάντο μίο» θα μας ταξιδέψει μπρος και πίσω στον χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω City του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Μαζί του παίζουν, κάνουν καντάδες -και βουτιές αν χρειαστεί- οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Πλατεία Νερού – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο

(ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

Το πρόγραμμα της συναυλίας:

18:00: Άνοιγμα θυρών

19:00: Γιάννης Μαργάρης, Γιώργος Ζιώρης

20:00: Ρένα Μόρφη

21:30: Κωστής Μαραβέγιας

Προπώληση εισιτηρίων:

Η προπώληση ξεκινάει από 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια ΑΜΕΑ προπωλούνται στα 10 ευρώ. Εισιτήρια ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ.

Προπώληση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευ-Σάβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr