Αρχική > Celebrities > Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φεύγει διακοπές έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φεύγει διακοπές έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές

Η αρχή των καλοκαιρινών διακοπών είναι για τον καθένας μας ίσως η πιο μαγική στιγμή μέσα στη χρονιά. Είναι η στιγμή που έχεις δρομολογήσει τα σχέδιά σου, τα έχεις προχωρήσει μέχρι ένα σημείο και σίγουρα χρειάζεσαι μια ανάπαυλα για να φορτώσεις εκ νέου μπαταρίες που θα σε οδηγήσουν στο τέλος της χρονιάς.

Ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρίσκεται αυτές τις μέρες ακριβώς σε αυτό το σημείο-σταθμό. O αγαπημένος ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές του κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Και η αλήθεια είναι ότι του πάει πολύ.

«Καλό καλοκαίρι! Παραστάσεις, τέλος. Πρόβες, τέλος. Γυρίσματα, τέλος. Μούσια, τέλος. Καλό καλοκαίρι!» σημείωσε χαρακτηριστικά o Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Ιnstagram. O ηθοποιός παίρνει την ξυριστική μηχανή και αποχαιρετά το μούσι του.

View this post on Instagram

Παραστάσεις, τέλος. Πρόβες, τέλος. Γυρίσματα, τέλος. Μούσια, τέλος. Καλό καλοκαίρι!

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

H αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή. Οι διαδικτυακοί του φίλοι ενθουσιάζονται καθώς ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δείχνει όπως ήταν όταν πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Λόγω Τιμής» πριν από 20 χρόνια.