Αρχική > Celebrities > Ο Κιάνου Ριβς είναι πιο ωραίος από ποτέ – Γι΄ αυτό και γίνεται το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent

Ο Κιάνου Ριβς είναι πιο ωραίος από ποτέ – Γι΄ αυτό και γίνεται το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent

Είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent και το Ίντερνετ απλά παραληρεί. Στα 54 χρόνια του, ο Κιάνου Ριβς είναι πιο ωραίος από ποτέ, και ααυτό φαίνεται περίτρανα στη νέα του φωτογράφιση για τον οίκο Saint Laurent.

Μάλιστα, ο Άντονι Βακαρέλο, καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου μόδας, που είχε την ευθύνη και την επιμέλεια για τις φωτογραφίες δήλωσε πως ο Ριβς είναι τέλειος για τον νέο του ρόλο ως μοντέλο!

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Είναι το νέο και πολύ ωραίο πρόσωπο της φθινοπωρινή καμπάνια του οίκου, στο γνωστό λιτό ασπρόμαυρο στιλ.

View this post on Instagram

KEANU REEVES – FALL WINTER 19 #YSL24 by ANTHONY VACCARELLO PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Η εκστρατεία συναντά τον Ριβς σε μια τριάδα ασπρόμαυρων εικόνων από τον διάσημο φωτογράφο Ντέιβιντ Σιμς με αρκετό μποέμ και μπλαζέ ύφος.

Ο… «Δικηγόρος του Διαβόλου», φορά ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ αλλά και μαύρο τζιν, γυαλιά ηλίου και μαύρο πουκάμισο, κοιτώντας το φακό με το γνωστό βλέμμα του, σε μια φωτογράφηση που αναμένεται να κάνει θραύση.