Αρχική > Featured > Ο Iggy Pop πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Gucci και μας αφήνει άφωνους

Ο Iggy Pop πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Gucci και μας αφήνει άφωνους

Ο θρύλος της ροκ και πάντα αιρετικός, Iggy Pop, θα είναι ο πρωταγωνιστής στην καμπάνια του οίκου Gucci για την Cruise Collection 2020. 

Η φωτογράφηση της καμπάνιας έχει θέμα ένα ξέφρενο πάρτι στην υπέροχη Villa La Furibonda στη Ρώμη και τίτλο #ComeAsYouAre_RSVP. Πρόκειται για ένα πάρτι χωρίς περιορισμούς, όπου ο καθένας μπορεί να είναι αυτός που πραγματικά θέλει. Στις φωτογραφίες του Harmony Korine ξεχωρίζει ο Iggy φορώντας άλλοτε jean short, χρυσά κοσμήματα και τα χαρακτηριστικά Gucci παπούτσια και άλλοτε κοντό παντελόνι, κάλτσες με ιδιαίτερο τελείωμα και μοβ μποτίνια.  

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ανήκει στον ανήσυχο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Alessandro Michele που με τις επιλογές του ταράζει ακόμη μία φορά τα νερά του χώρου της μόδας. 

Αλλωστε στο πάρτι της Gucci όλοι είναι καλεσμένοι, τα πάντα μπορούν να συμβούν, ενώ όλοι είναι ελεύθεροι να φορέσουν ό,τι αισθάνονται πως τους αντιπροσωπεύει. 

Στην ίδια καμπάνια βλέπουμε επίσης την ηθοποιό Sienna Miller, τον rapper Gucci Mane και την Ιταλίδα ηθοποιό Benedetta Barzini.