Αρχική > Celebrities > Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού εκτός από κούκλος είναι και πολύ ταλαντούχος (εικόνες)

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού εκτός από κούκλος είναι και πολύ ταλαντούχος (εικόνες)

Τα χνάρια της μητέρας του θέλησε να ακολουθήσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα! Ο λόγος για τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, ο οποίος φέτος θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Σπίτι είναι», που θα προβάλλει μια ιστορία με στιγμές της καθημερινότητας που όλοι έχουμε ζήσει.

Δείτε φωτογραφία από τα γυρίσματα:

Ωστόσο, ο 38χρονος Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και το 2016 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χόρν». Φέτος, εκτός από την τηλεόραση έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία σε τρεις από τις παραστάσεις στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

View this post on Instagram

By Elina Giounanli

A post shared by Γιώργος Παπαγεωργιου (@papageorgiou_g81) on

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Έχω μεγαλώσει πίσω από μια κουΐντα βλέποντας τη μάνα μου να παίζει. Το περιβάλλον του θεάτρου μου ήταν οικείο. Αλλά η μητέρα μου ξέροντας τα αρνητικά του χώρου δεν με ενθάρρυνε να ακολουθήσω τα βήματά της. Κάποια στιγμή, όμως, της ζήτησα να κάνουμε μερικά μαθήματα για να δω αν αξίζει τον κόπο. Όταν είδε ότι υπάρχει υλικό μου έδωσε το πράσινο φως για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό».