Αρχική > Celebrities > Ο Γιώργος Τράγκας μόλις αποκάλυψε ότι θέλει να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία

Ο Γιώργος Τράγκας μόλις αποκάλυψε ότι θέλει να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας έχει θέσει πολλούς στόχους για το μέλλον στα 70 χρόνια του. Οι φιλοδοξίες του δεν μας κάνουν εντύπωση, αφού επιβεβαιώνουν τον ατίθασο χαρακτήρα του. Αισιόδοξος, αυθόρμητος και ανθρωπιστής είναι ορισμένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα του, που επισφραγίζουν το ανήσυχο πνεύμα του.

«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου», ανέφερε ο δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Ο Γιώργος Τράγκας ισχυρίστηκε ότι πήρε κάποια από τα χαρακτηριστικά του πατέρα του, όπως ότι ήταν γυναικάς: «Σταμάτησα, όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής».

Στιγμιότυπο από τον γάμο του ζευγαριού στο Λας Βέγκας

Πέραν από τις παραπάνω αποκαλύψεις, δήλωσε ότι έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο: «Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ μακριά τη Γη, να νιώσω κοντά στο Θεό», ανέφερε και τόνισε ότι ενδιαφέρεται να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία: «Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=sMxVxikJLLY