Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε μεσημεριανή εκπομπή και ξεκίνησε την κουβέντα με το θέμα της… ηλικίας (σήμερα 85 ετών), λέγοντας ότι παλαιότερα έκρυβε την ηλικία του, αλλά τώρα με το Ίντερνετ είναι δύσκολο, γιατί υπάρχει στα sites.

«Η λογική με βοήθησε να σταματήσω τον τζόγο. Όσο είσαι πιο νέος η λογική είναι λίγο περίεργη», είπε ο γνωστός ηθοποιός…

O Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για την λαμπερή εποχή του ελληνικού σινεμά αλλά και για την προσωπική του ζωή, τον εθισμό του στον τζόγο, την σχέση του με τα παιδιά του αλλά και για τον έρωτά του με την Έλενα Ναθαναήλ. Και φυσικά για το στίγμα του… προφιτερόλ, όπου 60 χρόνια μετά, όπου και να πάει θα του πουν για το προφιτερόλ…

Η βιογραφία του

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «dot» και προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις και κυρίως γιατί αποφάσισε μέσα από το βιβλίο του, τη βιογραφία του, να μιλήσει για τον τζόγο.


«Ήθελα να μιλήσω για τον εθισμό μου με τον τζόγο. Έπρεπε να αναφερθώ στο βιβλίο μου τουλάχιστον σε ένα πάθος που είχα, γιατί δεν είχα άλλο. Ήθελα να δείξω πως και εγώ ακόμη πέρασα ένα πάθος το οποίο είναι προς αποφυγήν, είναι ένας μικρός θάνατος. Δεν μπόρεσα να βρω την αιτία για αυτόν τον εθισμό. Πιστεύω ξεκίνησε όπως τα ναρκωτικά, μπορεί να τα πάρεις για πλάκα και να εθιστείς, έτσι και εμείς από παιδιά παίζαμε βόλους, τον τζόγο τον έχουν όλοι μέσα τους…Ο τζόγος ήταν ένας μικρός θάνατος στη ζωή μου. Η λογική με βοήθησε να σταματήσω τον τζόγο. Όσο είσαι πιο νέος η λογική είναι λίγο περίεργη…».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της Έλενας Ναθαναήλ, ο ίδιος δήλωσε χαμογελώντας ότι μέχρι που το είπε η πανέμορφη ηθοποιός στα μέσα… δεν το γνώριζε, αφού στον ίδιο δεν το είχε εξομολογηθεί ποτέ..

από Σοφία Κωστάρα