Αρχική > TV > Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά ανοιχτά: «Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα φύγω κι από τη χώρα αν χρειαστεί»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά ανοιχτά: «Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα φύγω κι από τη χώρα αν χρειαστεί»

Καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και είχαν μαζί μια συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός όπως αποκάλυψε πέρασε την καραντίνα στην Αίγινα μαζί με τον σύντροφό του. “Δεν έχω δεσμό, χώρισα πρόσφατα” πρόσθεσε. “Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα. Οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά από ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα με τον τότε σύντροφό μου και μία γειτόνισσα, με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Διαβάστε επίσης: 10 διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι είναι gay

«Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί.

Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά. Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.