Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στις 19 Ιανουαρίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με τη νέα stand-up comedy παράστασή του, η οποία έχει τίτλο «Τάιμινγκ».

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ. Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.

Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα, σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

Ταυτότητα παράστασης


Πότε: 19 & 26 Ιανουαρίου, 2 & 9 Φεβρουαρίου, στις 21:00
Εισιτήρια: 10 € (προπώληση), 12 € (ταμείο)
Προπώληση:
Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr και στο www.mcf.gr
Τηλεφωνικά στο 210 3418550

Παραγωγή-Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης
Προβολή-Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

Κεντρική Σκηνή Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ: 210 3418550
www.mcf.gr

από Μαρία Ιωαννάτου